Χρήστος Ιακώβου: Ζήτησε κ πήρε Προθεσμία

Ο Ιακώβου ζήτησε και πήρε προθεσμία ως τις 5 Μαΐου, όπως επίσης και ο πρώην αθλητής και νυν μέλος του τεχνικού τιμ, Βαλέριος Λεωνίδης, που επίσης είχε κληθεί ως ύποπτος.

Σε δηλώσεις του κατά την έξοδό του από την Εισαγγελία ο Ολυμπιονίκης και βοηθός προπονητή Βαλέριος Λεωνίδης υποστήριξε ότι η ιστορία “έχει φουσκώσει πολύ”, ενώ επισήμανε ότι “κάποια στιγμή θα αποδειχθεί η αλήθεια”.

Η πρωταθλήτρια της άρσης βαρών και προπονήτρια της ομάδας γυναικών Μαρία Χριστοφορίδου που κατέθεσε επίσης την Πέμπτη (17/4) στον κ. Καραφλό, δήλωσε ότι οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας έπαιρναν μόνο αμινοξέα και επεσήμανε ότι ο Χρήστος Ιακώβου πολύ συχνά εφιστούσε την προσοχή στους αρσιβαρίστες για τις ουσίες που λαμβάνουν.

Δηλώσεις έκανε και ο δικηγόρος του Χρήστου Ιακώβου Μιχάλης Δημητρακόπουλος: “Ελπίζω η δικαιοσύνη, πάνω στη μπάρα του Ιακώβου και των αθλητών του, να δείξει την αποτελεσματικότητα που δεν επέδειξε σε άλλες υποθέσεις, όπως το ασφαλιστικό και οι υποκλοπές”. Ο προπονητής Παύλος Σαλτσίδης ξέσπασε μπροστά στις κάμερες όταν βγήκε από το γραφείο του Εισαγγελέα: “Οταν βγήκα Ολυμπιονίκης τόσες κάμερες είχα μπροστά μου; Μόνο για σκάνδαλα είστε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook