Μεγάλη πρόκριση για τους 8 των νέων της ΕΠΣΗ

Η ομάδα του Κώστα Τσαγκαράκη απέκλεισε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου με γκολ του Ρουμπάκη στο 40΄.

Η ομάδα νέων της ΕΠΣΗ θα αντιμετωπίσει την Μεγάλη Τετάρτη την ομάδα της Ανατολικής Αττικής για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Μεγάλη πρόκριση για τα προημιτελικά του πανελλήνιου ενωσιακού πρωταθλήματος πήρε η ομάδα νέων της ΕΠΣΗ.

Αντιθέτως δεν τα κατάφερε η ομάδα juniors της ΕΠΣΗ που ηττήθηκε με 2-0 από την Καβάλα.

Το συγκρότημα του Κώστα Τσαγκαράκη επικράτησε με 1-0 της Μακεδονίας με γκολ του Ρουμπάκη στο 40΄. Ο ποδοσφαιριστής των Ασιτών έκανε το διαγώνιο σουτ δίνοντας την πρόκριση για τους ” 8 ” της διοργάνωσης.

Πλέον η ομάδα του Ηρακλείου θα αντιμετωπίσει την επόμενη Τετάρτη την ομάδα της Ανατολικής Αττικής στον δρόμο για τα ημιτελικά.

Ηράκλειο: Κουρεπίνης, Σταυρουλάκης, Ζουρλαντώνης, Δασκαλάκης Π., Ρουμπάκης, Μανουσάκης(62΄ Χαλκιαδάκης), Ανυφαντάκης, Χρισοφάκης(73΄ Αποστολάκης Β.), Προβιδάκης, Μπέρκης, Αποστολάκης Αν.(80΄ Σπυριδάκης).

Δεν τα κατάφεραν οι juniors Oι πιτσιρικάδες του Δημήτρη Επταμηνιτάκη δεν κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση καθώς ηττήθηκαν με 2-0 από την Καβάλα με αποτέλεσμα να χάσουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν την πρόκριση σε διπλούς αγώνες.

Ηρακλείο: Γιαγκόζης, Ανωγειανάκης, Καρβελάς, Μανουσάκης, Φουκαράκης, Λουμπάκης, Σταυρακάκης, Χαλκιαδάκης, Τσακιρίδης, Κιπριοτάκης.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Γκέκας, Τζώρτζογλου, Σπηλιωτάκης, Κτιστάκης, Κοκολοδημητράκης, Καρεφυλάκης, Φρυσούλης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook