Ίβανσιτς: Θέλω να μείνω Ελλάδα

Ολοσέλιδη συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό Kicker παραχώρησε ο Αντρέας Ιβανσιτς ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο 24χρονος μέσος του Παναθηναϊκού τονίζει την αναγκαιότητα η διοργανώτρια Αυστρία να παίζει πιο έξυπνα ώστε να είναι αποτελεσματική και να παίρνει και τα ανάλογα αποτελέσματα. Για το ροτέισον στη θέση του τερματοφύλακα, ο αρχηγός της εθνικής Αυστρίας τόνισε ότι πρέπει […]

Ολοσέλιδη συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό Kicker παραχώρησε ο Αντρέας Ιβανσιτς ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο 24χρονος μέσος του Παναθηναϊκού τονίζει την αναγκαιότητα η διοργανώτρια Αυστρία να παίζει πιο έξυπνα ώστε να είναι αποτελεσματική και να παίρνει και τα ανάλογα αποτελέσματα.

Για το ροτέισον στη θέση του τερματοφύλακα, ο αρχηγός της εθνικής Αυστρίας τόνισε ότι πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσει ποιος θα αγωνιστεί στο Euro ενώ τάχθηκε κατά της επιστροφής του Πολ Σχάρνερ στην Εθνική.

Από κει και πέρα, το πιο ενδιαφέρον από πλευράς Παναθηναϊκού ήταν η ερώτηση σχετικά με το μέλλον του: “Δεν θα ήταν άσχημα να ξέρω πριν το ευρωπαϊκό που θα αγωνίζομαι την επόμενο σεζόν, αν και στο τουρνουά θα είχα την ευκαιρία να παρουσιαστώ. Σίγουρα θέλω να μείνω στο εξωτερικό, κατά προτίμηση στην Αθήνα”.

Τέλος, ο Ιβανσιτς σε ερώτηση αν θα παίζει την επόμενη σεζόν στο Αννόβερο, τόνισε: “Υπήρχε μια πρώτη επαφή, αλλά ακόμη δεν είναι τίποτα το συγκεκριμένο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook