Xωρίς προβλήματα η Επισκοπή

Η κυπελλούχος Ρεθύμνου αντιμετωπίζει αύριο τον Ηρόδοτο στην έδρα της και στοχεύει χωρίς άγχος στην πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Κρήτης. Ο Σπύρος Σπυριδάκης γνωρίζει ότι ρεαλιστικός στόχος της ομάδας του είναι η παραμονή στην κατηγορία ωστόσο για αύριο δεν υπάρχει άγχος και όλοι θα προσπαθήσουν για την πρόκριση. Εξάλλου στόχος της Επισκοπής είναι η […]

Η κυπελλούχος Ρεθύμνου αντιμετωπίζει αύριο τον Ηρόδοτο στην έδρα της και στοχεύει χωρίς άγχος στην πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Κρήτης.

Ο Σπύρος Σπυριδάκης γνωρίζει ότι ρεαλιστικός στόχος της ομάδας του είναι η παραμονή στην κατηγορία ωστόσο για αύριο δεν υπάρχει άγχος και όλοι θα προσπαθήσουν για την πρόκριση.

Εξάλλου στόχος της Επισκοπής είναι η παραμονή στο περιφερειακό και όχι η κατάκτηση του κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Ωστόσο μια διάκριση σε αυτόν τον θεσμό είναι καλοδεχούμενη και ασφαλώς όλοι αύριο θα παίξουν για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Κρήτης.

Εκεί όπου περιμένει ο ΑΟΧ για να τον υποδεχτεί στο γήπεδο των Περιβολίων.

Στην διάθεση του Σπύρου Σπυριδάκη επανέρχονται οι Κοέντας και Ξυνομηλάκης που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΝΟΜ στα Μάλλια.

Στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου ο Ηρόδοτος είχε επικρατήσει της Επισκοπής με 3-0.

Τα γκολ για τους κυανόλευκους είχαν πετύχει οι Νικηφόρος, Τσιτλακίδης και Δεδελετάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook