Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Τζιμπούρ

Χωρίς τον Ράφικ Τζιμπούρ θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο, καθώς οι φόβοι των ανθρώπων του συλλόγου για την σοβαρότητα του τραυματισμού του επιβεβαιώθηκαν. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης στον αγώνα με τον ΟΦΗ και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης 8-12 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως εκτός απ’ τον σημαντικό αγώνα […]

Χωρίς τον Ράφικ Τζιμπούρ θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο, καθώς οι φόβοι των ανθρώπων του συλλόγου για την σοβαρότητα του τραυματισμού του επιβεβαιώθηκαν. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης στον αγώνα με τον ΟΦΗ και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης 8-12 εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει πως εκτός απ’ τον σημαντικό αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τους Περιστεριώτες, αν η ομάδα του πετύχει το στόχο της και πάρει το «εισιτήριο» για την πεντάδα, τότε θα χάσει και τις έξι αναμετρήσεις των πλέι οφ. Εκτός του πρώτου σκόρερ των Νεοσμυρνιωτών, ο Έβαλντ Λίνεν δεν υπολογίζει για τον αγώνα με τους «κυανόλευκους» τον Μπερτέ, ο οποίος δεν θα έχει προλάβει να αποθεραπευτεί, αλλά και τον Ντιαβαρά που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Αντίθετα, επιστρέφει ο Νικολάου που εξέτισε την ποινή του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook