Μικτές ΕΠΣΗ: Αναχωρούν με στόχο την πρόκριση

Στο γήπεδο της Βάρης χτυπάει η καρδιά του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

Την Τετάρτη στη 1 το μεσημέρι οι νέοι αντιμετωπίζουν την Μακεδονία και δύο ώρες αργότερα οι juniors την Καβάλα.

Οι…ισόβιοι πρωταθλητές Κρήτης, οι μικτές ομάδες του Ηρακλείου θέλουν την Τετάρτη το μεσημέρι να πάρουν ακόμα μια πρόκριση και να πετύχουν την διάκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ενώσεων.

Με Μακεδονία οι νέοι Η ομάδα νέων του Κώστα Τσαγκαράκη αντιμετωπίζει στη 1 το μεσημέρι την Μακεδονία σε έναν πρόωρο τελικό. Σε περίπτωση που η ομάδα του Ηρακλείου προκριθεί στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ανατολικής Αττικής. Ο ενωσιακός προπονητής έχει πάρει στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σπανός(Ηρόδοτος), Κουρεπίνης(Κεραυνός), Σταυρουλάκης(Κεραυνός), Προβιδάκης(Ν.Ηροδότου), Δασκαλάκης Π.(ΑΕΔΑ), Αποστολάκης Β.(Χερσόνησος), Μπαστάκης(Ρούβας), Δασκαλάκης Μ., Ρουμπάκης(Ασίτες), Ζουρλαντώνης(ΑΕΚ), Σπυριδάκης, Μανουσάκης, Μπέρκης, Καντιδάκης(ΟΦΗ), Χρυσοφάκης, Αποστολάκης Αν., Ανυφαντάκης, Χαλκιαδάκης(Εργοτέλης).

Με Καβάλα οι juniors Oι πιτσιρικάδες του Δημήτρη Επταμηνιτάκη θα δώσουν αγώνα νοκ-αουτ με αντίπαλο την Καβάλα και σε περίπτωση που προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον Βόλο σε διπλούς αγώνες. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει την Τετάρτη επίσης στο γήπεδο της Βάρης στις 3.00. Ο ενωσιακός προπονητής έχει πάρει στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γιαγκιόζης(ΟΦΗ), Ανωγειαννάκης(Εργοτέλης), Τσακιρίδης(Λίντο), Δουλγεράκης(Εργοτέλης), Καρβελάς(ΠΟΑ), Μανουσάκης(Λίντο), Καρεφυλάκης(ΟΦΗ), Σταυρακάκης(Εργοτέλης), Χαλκιαδάκης(Αθλόπολις), Φουκαράκης(Λίντο), Σπηλιωτάκης(Λίντο), Κυπριωτάκης(Ηρόδοτος), Τζώρτζογλου(Εργοτέλης), Κτιστάκης(Ηρόδοτος), Φρυσούλης(ΠΟΑ), Γκέκας(ΟΦΗ), Κοκολοδημητράκης(Εργοτέλης), Λουμπάκης(Αθλόπολις).