Γεμίζει η Τούμπα στο άντιο του Γεωργιάδη

Sold out αναμένεται την Κύριακη στο αντίο του Γεωργιάδη από την ενέργο δράση.

Την πρόθεσή τους να αποχαιρετήσουν τον Γιώργο Γεωργιάδη όπως του αξίζει εξέφρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ στον Παναγιώτη Ποικιλίδη, με τους επικεφαλής των οποίων ο τελευταίος είχε (την καθιερωμένη πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι) συνάντηση εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Κάποιοι σύνδεσμοι γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να τιμήσουν τον Γεωργιάδη (φωτό), χωρίς να έχει παρθεί μέχρι στιγμής κάποια τελική απόφαση.

Η επιθυμία των διοικούντων είναι να είναι γεμάτο το γήπεδο την Κυριακή, κάτι που ζήτησε ο Παναγιώτης Ποικιλίδης και οι οργανωμένοι το υποσχέθηκαν από την πλευρά τους.

Από την Τρίτη έχουν τεθεί σε κυκλοφορία 16.000 εισιτήρια για όλες τις θύρες, με την προπώληση να είναι υποτονική (περίπου 3.000 έχουν φύγει μέχρι τώρα), αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η Τούμπα θα γεμίσει και για το «αντίο» του «Γουχού» αλλά και γιατί αυτό είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του «δικέφαλου» για φέτος.

«Ξεχωριστός παίκτης»

Συμπαίκτης του σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Εθνική Ελλάδας, ο Στέλιος Βενετίδης θα χάσει την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τον Γιώργο Γεωργιάδη, καθώς ο «Γ.Χ.» δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τη Λάρισα την τελευταία αγωνιστική: «Θα ήθελα να τον προλάβω» δήλωσε στο «Goal» ο έμπειρος αμυντικός, ο οποίος πρόσθεσε:

«Είναι ένας ξεχωριστός παίκτης. Η καριέρα που έκανε τον κατατάσσει μέσα στους κορυφαίους σύγχρονους Ελληνες παίκτες. Δεθήκαμε μέσα από τους τίτλους τους οποίους πανηγυρίσαμε μαζί. Μπορεί να φαίνεται για τους περισσότερους ένα αγέλαστο παιδί, αλλά δεν είναι έτσι. Στην παρέα είναι τελείως διαφορετικός.

Απλά, έχει πάντα αυτό το σοβαρό ύφος. Ετσι είναι ο Γιώργος. Ξέρω πως δεν ήταν εύκολη η απόφαση που πήρε, αλλά εύχομαι να μείνει στο χώρο. Η ηλικία παίζει ρόλο, αλλά πιο σημαντικό ρόλο παίζει η διάθεση και ο τρόπος που θέλει κάποιος να κλείσει την καριέρα του».