Έξω Σίμιτς, Νουαφόρ

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σίμιτς, Νουαφόρ από το παιχνίδι με την Λάρισα.

Μισός αλλά με πάθος για νίκη Με τους Σίμιτς, Νουαφόρ να μένουν εκτός αποστολής ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Κυριακής με την Λάρισα στο Αλκαζάρ. Οι δύο ποδοσφαιριστές της Κρητικής ομάδας δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις που ένιωθαν και πλέον βάζουν πλώρη ώστε να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης με τον Ατρόμητο στο Παγκρήτιο Στάδιο. Όσον αφορά τους υπόλοιπους που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών τόσο ο Μπαρκαουάν όσο και ο Πόποβιτς τα ξεπέρασαν και τέθηκαν στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου για την κυριακάτικη αναμέτρηση. Στην σημερινή προπόνηση δεν πήρε μέρος ο Ντρούλιτς που βρίσκεται ακόμα στην Σερβία και θα πάει αμέσως στην Θεσσαλονίκη για να συναντήσει την αποστολή του ΟΦΗ. Οι ποδοσφαιριστές που υπολογίζει ο Γιώργος Παράσχος για το παιχνίδι της Κυριακής είναι οι παρακάτω: Τζόρβας, Κασμερίδης, Μπαρκαουάν, Ντρούλιτς, Γκάγκουλα, Γκάντσεφ, Γκέρμπερ, Πόποβιτς, Λεοζίνιο, Αρβανίτης, Κοκκινάκης, Κουνενάκης, Μονιάκης, Πετρόπουλος, Πίτσος, Πλιάγκας, Σταυρακάκης, Ταραλίδης.

Γρίφος η ενδεκάδα Λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Παράσχος κανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις για το ποιοι θα είναι οι 11 που θα ξεκινήσουν το παιχνίδι. Ο Παράσχος δοκίμασε στην σημερινή, τελευταία, προπόνηση ένα σύστημα χωρίς επιθετικό(!) έχοντας τον Πετρόπουλο με τους αναπληρωματικούς. Ωστόσο αυτό το ενδεχόμενο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναμένεται να δώσει μεγάλο βάρος στην δεξιά πλευρά της Λάρισας εκεί όπου οι βυσσινί αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα και υπάρχουν πολλές απουσίες. Στην άμυνα μοναδική αλλαγή θα είναι η είσοδος του Γκάγκουλα στην θέση του τραυματία Ισά ενώ οι υπόλοιποι δεν αλλάζουν. Δεξιά θα παραμείνει ο Αρβανίτης, αριστερά ο Πίτσος και στο κέντρο οι Γκάγκουλα, Μπαρκαουάν. Στο κέντρο αναμένεται να παίξει δεξιά ο Σταυρακάκης, αριστερά ο Λεοζίνιο και στον άξονα οι Κουνενάκης, Ταραλίδης, Γκάντσεφ. Μοναδικός προωθημένος έπαιξε ο Φαμπιάν Γκέρμπερ που είχε οδηγίες να πιέζει ψηλά μέχρι και τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Προσοχή σε Κλεϊτον, Τουμέρ Οι οδηγίες του Γιώργου Παράσχου προς τους ποδοσφαιριστές του ήταν σαφείς. Προσοχή στους Κλεϊτον, Τουμέρ που είναι γρήγοροι και πολύ καλοί χειριστές της μπάλας. Μάλιστα δεν σταματούσε να τους λέει ότι κυκλοφορούν πολύ καλά την μπάλα και ότι θα πρέπει να πιέζουν τόσο πολύ που δεν θα τους αφήνουν να δίνουν με ευκολία την μπάλα. Ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε στον Λεοζίνιο ότι πρέπει να πιέζει ψηλά και να δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στον δεξιό οπισθοφύλακα της Λάρισας. Εκεί όπου αποδεδειγμένα οι βυσσινί έχουν προβλήματα.