Όποιος δεν είδε το παιχνίδι τι λέει;

Στον ΟΦΗ αισθάνονται αρκετά πικραμένοι και δικαιολογημένα. Η ΑΕΚ με τρεις ευκαιρίες πήρε μια ανέλπιστα θριαμβευτική νίκη.

Ο ΟΦΗ μετά την ήττα από την ΑΕΚ είναι υποχρεωμένος να αφήσει πίσω του το παιχνίδι με τον Δικέφαλο καθώς πλησιάζει το Αλκαζάρ και η Λάρισα. Η Κρητική ομάδα είδε τον Ψηλορείτη να πέφτει πάνω της και δεν το πίστευε. Ο Γιώργος Παράσχος δεν είχε παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του καθώς είδε ότι πάλεψαν το παιχνίδι και έκαναν ότι μπορούσαν για να κερδίσουν.

Εξάλλου οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ σε συζητήσεις μεταξύ τους έλεγαν ότι αυτό που έγινε στο Παγκρήτιο Στάδιο δεν πρόκειται να ξαναγίνει. Να βάλουν τρία γκολ και να χάσουν 1-4. Μάλιστα αρκετοί ήταν αυτοί που σε συζητήσεις μεταξύ τους έλεγαν ότι πως γίνεται ο Κωστένογλου να μιλάει για δίκαιη και καθαρή νίκη της ΑΕΚ όταν η ΑΕΚ πάτησε την περιοχή του ΟΦΗ ελάχιστες φορές στην διάρκεια του αγώνα.

Ωστόσο ο Παράσχος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του και στην σημερινή, απογευματινή προπόνηση αναμένεται να τους πει ότι πρέπει να δουν την αναμέτρηση με την Λάρισα.

Στο μέτωπο των τραυματιών το ενδιαφέρον εστιάζεται στον Γιάννη Ταραλίδη. Η συμμετοχή του έμπειρου μέσου κρίνεται αμφίβολη για την Κυριακάτικη αναμέτρηση καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις. Στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου επιστρέφει ο Γκόραν Ντρούλιτς που εξέτισε την μια αγωνιστική της τιμωρίας του ενώ τέσσερις και δέκα κίτρινες κάρτες αντίστοιχα συμπλήρωσαν οι Σφακιανάκης και Κουνενάκης και το απόγευμα ο προπονητής του ΟΦΗ αναμένεται να αποφασίσει σε ποια παιχνίδια θα εκτίσουν την ποινή τους.