Ο ΟΦΗ πέφτει και δεν γλυτώνει!

Το πτώμα του ΟΦΗ περιφέρεται σε όλη την Ελλάδα, Σωτηρίου και Σολίς τον κρέμασαν, και η ΑΕΛ πήρε μια πανάξια νίκη με 3-2 μέσα στο Ηράκλειο.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με 4-3-3 και μοναδική αλλαγή, σε σχέση με το ματς της Ριζούπολης, τον Σαρδινέρο αντί του Σολίς ενώ ο Φέστα παρέταξε την ΑΕΛ με 4-2-3-1 και τον Ντουρμισάι στην κορυφή της επίθεσης. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον ΟΦΗ που κατάφερε να σκοράρει στο 2ο λεπτό με τον Στάικο ωστόσο αντί το γκολ να δώσει φτερά στους παίκτες του, τους υπνώτισε με την ΑΕΛ μετά το 15ο λεπτό να παίρνει μέτρα στο γήπεδο σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ τιμωρήθηκε με την ΑΕΛ να φτάνει στην ισοφάριση στο 29ο λεπτό του αγώνα όταν ο Σωτηρίου έκανε ένα τραγικό λάθος, δίνοντας το πέναλτι στην ΑΕΛ με τον Ντουρμισάι να ισοφαρίζει.

Η εικόνα του ΟΦΗ έγινε ακόμα χειρότερη στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΛ να μπαίνει πολύ δυνατά στο γήπεδο, να φτάνει στο 1-2 με τον Ακούνια να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Σωτηρίου και μια ομάδα πελαγωμένη μέσα στο γήπεδο που να μην ξέρει τι κάνει και τι θέλει. Ο ΟΦΗ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 73′ με τον Σολίς να κερδίζει το πέναλτι, ο Κουτσιαύτης έδωσε την παράβαση, ο Ντε Γκουζμάν, με την δεύτερη ισοφάριση, και στην επόμενη φάση παραλίγο να γίνει το 3-2 με τον Σολίς να βλέπει τον Ναγκί να λέει όχι στο πλασέ. Ο Αργεντινός έγινε μοιραίος με μια απαράδεκτη ενέργεια αφήνοντας τον ΟΦΗ με 10 παίκτες καθώς χτύπησε αντίπαλο του εκτός φάσης. Η ΑΕΛ πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 84′ πέτυχε το νικητήριο γκολ με τον Ντουρμισάει να πλασάρει για το 3-2 δίνοντας στην ομάδα του μια δίκαιη και πανάξια νίκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook