Ο ΟΦΗ πληρώνει τα λάθη του: Χωρίς φορ και παιδικά λάθη στην άμυνα – ήττα στην Λεωφόρο

Η έλλειψη επιθετικού και τα παιδαριώδη λάθη της άμυνας του ΟΦΗ στα δύο γκολ των γηπεδούχων έφερε την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-0 και πήγε περίπατο η καλή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Σίμος ξεκίνησε το παιχνίδι με την αναμενόμενη 11αδα και 5-4-1. Ουσιαστικά ήταν η ίδια ενδεκάδα με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, με μια αλλαγή τον Διαμαντή στην θέση του τιμωρημένου Βούρου. Ο ΟΦΗ είχε μια ανούσια κατοχή της μπάλας δίχως να κάνει τελική προσπάθεια στα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός απειλούσε μόνο με μακρινά σουτ που δεν πήγαιναν στον στόχο και στο 32′ τελικά κατάφερε να προηγηθεί με ένα γκολ – δώρο της άμυνας του ΟΦΗ όταν ο Σένγκεφελντ πήδηξε μόνος ανάμεσα σε τρεις παίκτες του κάνοντας το 1-0. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει, σκόραρε με τον Σαρδινέρο που ωστόσο ήταν σε θέση οφσάιντ με αποτέλεσμα να ακυρωθεί ορθώς και κάπως έτσι βρέθηκε να χάνει από το πουθενά δίχως ο Παναθηναϊκός να απειλήσει ουσιαστικά αλλά ήταν φανερά καλύτερος από τους παίκτες του Σίμου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός οπισθοχώρησε δίνοντας χώρο στον ΟΦΗ που είχε συνεχώς την κατοχή της μπάλας φτάνοντας μέχρι το 61% δίχως ωστόσο να γίνει απειλητικός προς την εστία του Διούδη. Η έλλειψη επιθετικού με τον Σαρδινέρο να παίζει στην κορυφή της επίθεσης ήταν εμφανέστατη αφού ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να κάνει τελική προσπάθεια. Μετά το 75′ ο ΟΦΗ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του, χάνει δύο ευκαιρίες για να κάνει το 1-1 με τους Διαμαντή, Στάικο και την ώρα που πίεζε για την ισοφάριση ήρθε το 2-0 στο 86′ με τον Καμπετσή με ένα γκολ – δώρο της άμυνας του ΟΦΗ.

Mπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook