Πίεση και επίθεση

Πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο ζήτησε από τους παίκτες του ο Γιώργος Παράσχος στην σημερινή προπόνηση.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο Γιάννης Ταραλίδης εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις και σήμερα ακολούθησε χαλαρό πρόγραμμα συμμετέχοντας στο προπονητικό δίτερμα. Ωστόσο και πάλι μένει εκτός από το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο αν θα μπορέσει να δώσει το παρόν στο παιχνίδι του Αλκαζάρ με την Λάρισα. Αντιθέτως επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων του ΟΦΗ ο Μανώλης Ρουμπάκης

Ο Γιώργος Παράσχος δεν δείχνει να αλλάζει την τακτική των τελευταίων παιχνιδιών με το 4-4-2 να είναι το σύστημα που ακολούθησε και στην σημερινή προπόνηση. Ο Αλέξης Τζόρβας θα είναι ο τερματοφύλακας, στην άμυνα θα παίξουν δεξιά ο Ρουμπάκης, αριστερά ο Πίτσος και στο κέντρο οι Μπαρκαουάν και Ισά. Μπροστά τους θα αγωνιστούν στον άξονα οι Σφακιανάκης και Κουνενάκης και στις δύο πλευρές θα εναλλάσονται οι Γκέρμπερ και Σίμιτς.

Όσον αφορά την επίθεση παίζονται δύο θέσεις για τρεις ποδοσφαιριστές. Οι Νουαφόρ, Πετρόπουλος και Πόποβιτς βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και δύο από αυτούς θα ξεκινήσουν στην βασική ενδεκάδα.