Όλα πήγαν στραβά και ήττα με ανύπαρκτο πέναλτι και σοβαρό τραυματισμό του Ναμπί!

Με ένα πέναλτι που κρίνεται ιδιαίτερα αμφισβητούμενο, ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 1-0 από τον Αστέρα και ενώ έχασε μέσα στο παιχνίδι Ναμπί, Σαρδινέρο τελειώνοντας το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σελίμοβιτς.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε επιθετικά το παιχνίδι με τον Σίμο να παρατάσσει την ομάδα του με 4-2-3-1: Ο Βάτερμαν ήταν κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά ο Ουές, αριστερά ο Κοροβέσης και οι Σελίμοβιτς, Διαμαντής αποτέλουσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Σακόρ, Μεγιάδο ήταν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Ναμπί είχε ελεύθερο ρόλο και οι Στάρτζεον, Σαρδινέρο, Γιάννου αποτελούσαν την τριάδα της επίθεσης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά για ένα πεντάλεπτο και στην συνέχεια ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία του αγώνα έχοντας τις καλύτερες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με τους Σαρδινέρο, χαμένο τετ α τετ και σε δύο περιπτώσεις με το Ναμπί που είδε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να διώχνει σε κόρνερ. Ο ΟΦΗ ήταν πιο επιθετικός από τους γηπεδούχους που απείλησαν μόνο μέσα από μια αντεπίθεση και σατο 37′ χάθηκε και ο Ναμπί που τραυματίστηκε στο γόνατο και ενώ μέχρι εκείνο το σημείο ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου.

Η έξοδος του Άγγλου αποδιοργάνωσε τον ΟΦΗ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με τον Αστέρα να μην έχει απειλήσει καθόλου σε όλο το πρώτο ημίχρονο ενώ δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός με τον Μπαλογιάννη να παίρνει την θέση του στο γήπεδο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η απουσία του Ναμπί έπαιξε σημαντικό ρόλο στην δημιουργία του παιχνιδιού του ΟΦΗ ωστόσο μετά από το πρώτο 10λεπτο που είχε την κατοχή ο Αστέρας, οι παίκτες του Σίμου πήραν ξανά τα ηνία του αγώνα και απειλούσαν την εστία του Παπαδόπουλου. Ο Αστέρας δεν είχε φάσεις για να απειλήσει την εστία του Βάτερμαν και στο 70′ ξανά ο Παπαδόπουλος, για τέταρτη φορά κόντρα στον ΟΦΗ, προχώρησε σε αλλοίωση αποτελέσματος όταν σε φάση που ήταν ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ σφύριξε πέναλτι εις βάρος του Σελίμοβιτς μετά από μονομαχία με τον Μπαράλες. Μια φάση που είναι ξεκάθαρη και δεν πήγε καν στο VAR με τον Μπαράλες να ευστοχεί, να κάνει το 1-0 και σαν να μην έφτανε αυτό μετά από λίγα λεπτά ήρθε η αποβολή του Σελίμοβιτς που μετά από μια ανόητη ενέργεια άφησε τον ΟΦΗ με 10 ποδοσφαιριστές.

Στην υπόλοιπη διάρκεια του παιχνιδιού και ενώ ο Αστέρας είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να αντιδράσει γνωρίζοντας την ήττα.

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook