Με σκοπό να σπάσει και αυτή η παράδοση!

Οι επιστροφές των Ναμπί, Σελίμοβιτς και η παρουσία του Ντε Γκουζμάν δίνουν επιπλέον επιλογές στον Σίμο και ο ΟΦΗ φιλοξενείται στην Τρίπολη από τον Αστέρα (16.00 NS, Gentikoule, Athletic Radio 104,2) με σκοπό να σπάσει φέτος ακόμα μια αρνητική παράδοση.

Ήδη στο φετινό πρωτάθλημα κατάφερε να σπάσει μια αρνητική παράδοση, περνώντας από την Λαμία, όπου μέχρι πρότινος μετρούσε μόνο αρνητικά αποτελέσματα, και τώρα ήρθε η ώρα να κάνει το ίδιο και στην Αρκαδία επί του Αστέρα Τρίπολης. Οι επιστροφές των Αντίλ Ναμπί και Βαχίντ Σελίμοβιτς θα δώσουν επιπλέον επιλογές στον Γιώργο Σίμο για το σημερινό παιχνίδι με τον τεχνικό του ΟΦΗ να μην σκοπεύει να αλλάξει την διάταξη με την οποία παρέταξε την ομάδα στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Σίμος επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Waterman, Σωτηρίου, Weiss, Λυμπεράκης, Sakor, Selimovic, Sturgeon, Nabi, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιάννου, Sardinero, Γκαργκαλατζίδης, Γρίβας, Mellado, De Guzman, Κοροβέσης, Σουρνάκης. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook