Φιλικό με ζημίες για τον ΟΦΗ – αποχώρησαν τραυματίες Σολίς, Μαρινάκης!

Ο ΟΦΗ είχε πολλές απουσίες, ο Σίμος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του και μέσα σε όλα έχασε τους Ναζαρίνο Σολίς και Νίκο Μαρινάκη που αποχώρησαν τραυματίες. 1-1 το τελικό αποτέλεσμα στο “Γεντί Κουλέ” κόντρα στα Χανιά.

Το αποτέλεσμα ήταν το τελευταίο που μετρούσε έτσι και αλλιώς με τον ΟΦΗ να παρατάσσεται κόντρα στα Χανιά με πολλές απουσίες καθώς δεν αγωνίστηκαν για διαφορετικούς λόγους οι Βούρος, Γιαννούλης, Ναμπί, Διαμαντής, Ουές, Γκαργκαλατζίδης, Νέιρα και Σελίμοβιτς.

Σαν να μην έφταναν τα προβλήματα τραυματισμών, ο ΟΦΗ έχασε μέσα στο παιχνίδι τον Σολίς αλλά και τον Μαρινάκη που αποχώρησαν τραυματίες μετά από δύο δυνατά μαρκαρίσματα παικτών των Χανίων με αποτέλεσμα να υπάρχει ανησυχία για την συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σίμος παρέταξε τον ΟΦΗ με 4-2-3-1 και τον Γιάννου στην κορυφή της επίθεσης ωστόσο με δεδομένες τις απουσίες δεν μπορούμε να πούμε αν το φιλικό, ειδικά όπως εξελίχθηκε, μπόρεσε να αποτελέσει μια πρόβα τζενεράλε ενόψει του ντέρμπι της επόμενης Κυριακής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook