Ο ΟΦΗ ενημερώνει για τους διεθνείς παίκτες του

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ συμμετέχουν αυτές τις μέρες στις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, ανδρών και ελπίδων, αλλά μόλις δύο εξ΄ αυτών πήραν χρόνο συμμετοχής.

Η ενημέρωση από τον ΟΦΗ: 

“Τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ συμμετέχουν αυτές τις μέρες στις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, ανδρών και ελπίδων, αλλά μόλις δύο εξ΄αυτών πήραν χρόνο συμμετοχής.

Στην βασική ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων στον χθεσινό (8/10) αγώνα με την Λιθουανία, βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, Abdul Weiss και Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης.

Ο επιθετικός της ομάδας μας αγωνίστηκε στο α’ ημίχρονο, με τον Εμμανουηλίδη να παίρνει τη θέση του στο 46’, ενώ ο Weiss αντικαταστάθηκε στο 59’ από τον Νάτσο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με σκορ 2-0, καταλαμβάνοντας την 3η θέση του ομίλου.

Εκτός 20άδας έμεινε ο Απόστολος Διαμαντής.

Στις 13/10 η Εθνική υποδέχεται την Κροατία στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στον έναν από τους τρεις εναπομείναντες αγώνες της για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στην προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Στο διεθνή φιλικό αγώνα που έδωσε η Εθνική Λουξεμβούργου με το Λιχτενστάιν, ο Vahid Selimovic, δεν αγωνίστηκε, ενώ οι δυο επόμενοι αγώνες είναι με την Κύπρο (10/10) και το Μαυροβούνιο (13/10) για το Nations League.