Σε τρεις… άξονες το ενδιαφέρον

Δεν παρουσιάζει μόνο το αγωνιστικό κομμάτι στον ΟΦΗ ενδιαφέρον, καθώς εστιάζουμε στο ιατρικό και δικαστικό κομμάτι.

Σε  τρία μέτωπα υπάρχει ενδιαφέρον στον ΟΦΗ το τελευταίο διάστημα. Στο αγωνιστικό, που δεν υπάρχει πάντως επίσημη δράση το προσεχές Σ/Κ, στο ιατρικό, αλλά και στο δικαστικό.

Αναφορικά με το πρώτο θέμα, την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ πραγματοποίησε την Τετάρτη (7/10) το τελευταίο, χρονικά, μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης.

Η προπόνηση ήταν διπλή. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Πέμπτη (8/10), στις 17:00.

Ο Σακόρ προπονήθηκε κανονικά. Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς, Σελίμοβιτς, Ουές, Γκαργκαλατζίδης και Διαμαντής.

Γεμάτο είναι το ιατρικό δελτίο. Ο Νέιρα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Ο Αργεντινός μέσος υποβλήθηκε την Τρίτη σε αρθροσκόπηση με την επιστροφή του να υπολογίζεται για το παιχνίδι με την ΑΕΚ για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στην προπόνηση της Τετάρτης, δεν συμμετείχαν οι Στάικος και Σαρδινέρο οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Θεραπεία έκανε ο Βούρος, ενώ ο Γιαννούλης έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχε ο Φερέϊρα ενώ οι Βαζ και Τσιλιανίδης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Όσον αφορά στην εκδίκαση της υπόθεσης της προσφυγής του Βερόν, αναμενεται η απόφαση του Διαιτητικού Διακστηρίου, όπως και στην υπόθεση του Ταυλαρίδη.

Εντωμεταξύ, ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί τα Χανιά το μεσημέρι (16.00) του Σαββάτου στο φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο “Γεντί Κουλέ” ωστόσο εκτός δεν θα μείνει μόνο ο απλός κόσμος αλλά και τα ΜΜΕ αφού λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στο νομό Ηρακλείου, οι πόρτες θα είναι κλειστές και για τους Δημοσιογράφους.