“Όχι” του Ολυμπιακού για τον Ανδρούτσο

Τελείωσε αρνητικά η υπόθεση του Θανάση Ανδρούτσου και παρά την συμφωνία του ΟΦΗ με τον παίκτη ο 23χρονος θα φύγει δανεικός για ομάδα του εξωτερικού.

Παρότι ο Θανάσης Ανδρούτσος είχε συμφωνήσει με τον ΟΦΗ και ήθελε να κατηφορίσει στο Ηράκλειο, τελικά η μεταγραφή του δεν θα πραγματοποιηθεί καθώς οι Πειραιώτες απέρριψαν την πρόταση του με τον 23χρονο μέσο να υπογράφει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας “to10.gr

Ο Θανάσης Ανδρούτσος θα παραμείνει ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έως το καλοκαίρι του 2023. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος μέσος των Ερυθρόλευκων βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και υπέγραψε διετή επέκταση συμβολαίου με την ομάδα που υπηρετεί για πάνω από δέκα χρόνια, από τα μικρότερα τμήματα υποδομής της. Ωστόσο, δεν θα μείνει φέτος στον Πειραιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει δύο προτάσεις για την παραχώρηση του Ανδρούτσου, με τη μορφή δανεισμού και (υψηλή) οψιόν αγοράς. Η πρώτη και πιο εντυπωσιακή πρόταση προέρχεται από την Ιταλία και από μία ομάδα με διάσημο ιδιοκτήτη, που σχεδιάζει να την κάνει υπερδύναμη τα επόμενα χρόνια.

Ο λόγος για την ιταλική Μόντσα, που έχει την τύχη να βρίσκεται το διοικητικό τιμόνι της ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Μαζί με τον μόνιμο συνεργάτη του και υπεύθυνο του συλλόγου, Αντριάνο Γκαλιάνι. Το δίδυμο που γιγάντωσε τη Μίλαν, λοιπόν, θέλει να κάνει το ίδιο και με την άσημη έως και πριν λίγα χρόνια Μόντσα, την οποία ανέβασαν ήδη στη Serie B και σκοπεύουν άμεσα να τη φτάσουν έως το Καμπιονάτο.

Πέραν της Μόντσα, για τον Ανδρούτσο υπάρχει επίσημη πρόταση και από ομάδα της Ολλανδίας και συγκεκριμένα τη Φένλο. Μάλιστα, οι Ολλανδοί κατέθεσαν σήμερα την προσφορά τους για τον δανεισμό του Ανδρούτσου και περιμένουν την απάντηση του Ολυμπιακού.

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός απέρριψε την πρόταση του ΟΦΗ, που είχε ζητήσει τον διεθνή μέσο με τη μορφή συνιδιοκτησίας (50-50).