Κατεβαίνει Κρήτη ο Μπαλογιάννης, περιμένει την απάντηση του Ολυμπιακού για Ανδρούτσο

Ο 21χρονος μέσος αναμένεται να έρθει στην Κρήτη ενώ περιμένει την απάντηση του Ολυμπιακού για τον Θανάση Ανδρούτσο με τον ΟΦΗ να θέλει να φέρει στο Ηράκλειο και τους δύο κεντρικούς χαφ.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο ΟΦΗ κατέθεσε πρόταση σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό για την απόκτηση των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών με τους Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη και Θανάση Ανδρούτσο να βρίσκονται στο στόχαστρο της ομάδας ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως και οι δύο θέλουν να έρθουν στο Ηράκλειο. Ο ΟΦΗ κατέθεσε πρόταση σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό για να τους αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή προσφέροντας μάλιστα χρήματα στις δύο ομάδες προκειμένου να πουν το “ναι” για να προχωρήσουν οι δύο υποθέσεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πιο προχωρημένη είναι η υπόθεση του Κωνσταντίνου Μπαλογιάννη με τον ΟΦΗ να προσφέρει χρήματα στον ΠΑΟΚ για να πάρει το 21χρονο μέσο και την ομάδα της Θεσσαλονίκης να διατηρεί το δικαίωμα επαναγοράς του Μπαλογιάννη καθώς και ένα ποσοστό μεταπώλησης του 21χρονου κεντρικού χαφ.

Όσον αφορά την υπόθεση απόκτησης του Θανάση Ανδρούτσου, ο ΟΦΗ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του 23χρονου μέσου που προέρχεται από μια πολύ χρονιά με την φανέλα του Ατρομήτου και δεν πρόκειται να παραμείνει στους Πειραιώτες. Ο ΟΦΗ έχει καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό προκειμένου να αποκτήσει με μεταγραφή τον 23χρονο μέσο με κανονική μεταγραφή με τους Πειραιώτες να μην έχουν απαντήσει ακόμα ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ανδρούτσου έχει εκδηλώσει και η Γκόρνικ από την Πολωνία.

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως ο ΟΦΗ θέλει να πάρει και τους δύο παίκτες, όχι τον έναν ή τον άλλον με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει επικεντρώσει πάνω στους δύο νεαρούς χαφ εδώ και αρκετό καιρό δουλεύοντας τις δύο υποθέσεις από τα τέλη του Αυγούστου. Σκοπός του ΟΦΗ είναι να δημιουργήσει έναν πυρήνα παικτών στο ρόστερ που θα αποτελέσουν την βάση για τα επόμενα χρόνια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook