Νίκη πριν το πρόγραμμα – βουνό!

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ατρόμητο (18.15 live NS, Gentikoule, Athletic Radio 104,2) με μοναδικό στόχο τη νίκη πριν μπει στο πρώτο ανηφορικό πρόγραμμα της χρονιάς.

Mια εβδομάδα μετά την πρώτη νίκη της χρονιάς στο πρωτάθλημα, ο ΟΦΗ θέλει να πετύχει την δεύτερη για να μπορέσει να “κεφαλαιοποιήσει” το διπλό της Λαμίας κόντρα στους επικίνδυνους Περιστεριώτες. Το παιχνίδι έχει σημαντικό βαθμό δυσκολίας με τον Γιώργο Σίμο να έχει επιπλέον όπλα στην διάθεση του καθώς συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Στάρτζεον, Γιάννου που θα βρίσκονται στην 20αδα του σημερινού παιχνιδιού και ανάλογα με την τροπή που θα πάρει το παιχνίδι, δεν αποκλείεται να πάρουν και χρόνο συμμετοχής.

Το τρίποντο είναι η μοναδική σκέψη στο μυαλό των παικτών καθώς ακολουθεί ένα πρόγραμμα φωτιά με πέντε αγωνιστικές από τις οποίες τις τέσσερις θα αντιμετωπίσει ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ και ενδιάμεσα τον Αστέρα στην Τρίπολη. Με πιθανή νίκη θα φτάσει τους 7 βαθμούς και στην συνέχεια θα μπορεί να αντιμετωπίσει με εντελώς διαφορετική ψυχολογία τα παιχνίδια που έρχονται.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook