Σε κίνδυνο μπαίνει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού!

Εν αμφιβόλω τίθεται η διεξαγωγή του αγώνα του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Λεμεσού, εφόσον πάρει άδεια το “Γεντί Κουλέ”, μετά την επιβολή τοπικού lockdown στον νομό Ηρακλείου.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα από το Politica.gr, ο νομός Ηρακλείου τίθεται σε τοπικό lockdown μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου και ενώ 48 ώρες μετά (17/9) ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Η επιβολή των περιοριστικών μέτρων “ακουμπά” το νομό σε μεγάλο βαθμό και τις αθλητικές δραστηριότητες εντός αυτού καθώς και στα Χανιά απαγορεύτηκε η διεξαγωγή αγώνων καθώς και οι προπονήσεις των ομάδων χωρίζοντας τες σε γκρουπ 9 ατόμων.

Γίνεται πλέον κατανοητό πως μετά τις σημερινές εξελίξεις, ακόμα και αν πάρει άδεια καταλληλότητας από την ΟΥΕΦΑ, το “Γεντί Κουλέ” το ενδεχόμενο να μην γίνει το παιχνίδι στο Ηράκλειο είναι πολύ πιθανό. Ο ΟΦΗ είχε δηλώσει ως δεύτερη έδρα το Ολυμπιακό Στάδιο ωστόσο το ΟΑΚΑ κλείνει λόγω εργασιών στον αγωνιστικό χώρο και πλέον απομένει η Ριζούπολη, μιλώντας πάντα για την Αττική, αφού έχει πάρει το “οκ” από την ΟΥΕΦΑ για να χρησιμοποιηθεί ως παιχνίδι διεξαγωγής των προκριματικών αγώνων.

Κατά συνέπεια γίνεται κατανοητό πως αυτήν την στιγμή είναι στον “αέρα” και το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Εργοτέλη ενώ οριστικά θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μέσα στα επόμενα 24ωρα.