Οι Αργεντινοί στέλνουν παίκτη της Μπόκα στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης Ole της Αργεντινής, ο 24χρονος κεντρικός χαφ Φράνκο Κριστάλντο βρίσκεται στο στόχαστρο του ΟΦΗ για να αποκτηθεί από την Μπόκα Τζούνιορς που έχει τα δικαιώματα του.

Ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον 24χρονο κεντρικό χαφ Φράνκο Κριστάλντο που ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Σέντραλ Κόρντομπα της Αργεντινής, αποκαλύπτει η Ole με εκτενές ρεπορτάζ για το μέλλον παικτών που δεν πρόκειται να μείνουν στο club.

Σύμφωνα με την Ole, ο 24χρονος κεντρικός χαφ (γεν. 1996) που στο παρελθόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ισπανία σε Έλτσε, Ράγιο Βαγιεκάνο, ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του και πάντα με τους Αργεντινούς θα έρθει στο Ηράκλειο για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Κριστάλντο είναι κεντρικός χαφ, σύμφωνα και με όσα αναφέρουν στην Αργεντινή μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην θέση “6”, όσο και στην θέση “8” αλλά και στην δεξιά πλευρά.

“Ο ΟΦΗ είναι μια από τις πιο κυριότερες επιλογές για να αγωνιστεί δανεικός για τα επόμενα δύο χρόνια, μέχρι στιγμής δεν έχει κλείσει και ακόμα προπονείται με την δεύτερη ομάδα της Μπόκα Τζούνιορς” αναφέρει το δημοσίευμα της Ole.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook