Άρχισε το “χτίσιμο”

Στο ΒΑΚ θα πραγματοποιηθεί φέτος η προετοιμασία του ΟΦΗ και ενώ βρισκόμαστε έναν μήνα πριν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (10/8) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο άρχισε η προετοιμασία της ΟΦΗ ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2020-21, που θα έχει και πάλι… Ευρωπαϊκό άρωμα.

Φέτος η προετοιμασία θα είναι ιδιαίτερη και θα γίνει στο Ηράκλειο λόγω της covid 19. O ΟΦΗ θα δώσει δυο φιλικά στην Αθήνα με Παναθηναϊκό στις 26 Αυγούστου και με Ατρόμητο στις 29 του μήνα. Στο Ηράκλειο θα παίξει με Γιούχτα στις 22 Αυγούστου και με Εργοτέλη στις 5 Σεπτεμβρίου. Η σέντρα της Σούπερ Λιγκ 1  έχει προγραμματιστεί για τις 12 Σεπτεμβρίου.

Από την πρώτη προπόνηση απουσίαζε ο Ναμπί, ο οποίος είχε άδεια. Ο Φερέϊρα ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ ο Τσιλιανίδης έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως και ο Σωτηρίου.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Τρίτη (11/8), στις 18:00.

Στα μεταγραφικά, στο Ηράκλειο βρίσκεται ο Βαχίντ Σελίμοβιτς για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Εφόσον περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, να ανακοινωθεί και να μπει άμεσα με την ομάδα στις προπονήσεις.