Σίμος: “Βάζουμε υψηλές προσδοκίες στην ομάδα”

Έτοιμος για δουλειά και βελτίωση στην ομάδα εμφανίστηκε ο Γιώργος Σίμος σε δηλώσεις του πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Παράλληλα ο 40χρονος τεχνικός αναφέρθηκε και στην προετοιμασία που θα ξεκινήσει η ομάδα, αλλά και στα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ. Τέλος μίλησε για την περυσινή χρονιά και τις βλέψεις για φέτος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τους στόχους της νέας χρονιάς:  Αρχικά καλησπέρα. Ελπίζω σύντομα να είμαστε πιο κοντά και εσείς και οι φίλαθλοι όλοι. Ελπίζουμε να βρεθεί μια λύση σε όλο αυτό. Υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι για τη νέα χρονιά. Είναι αγωνιστικοί, ξεκάθαροι. Βάλαμε φέτος μια καλή βάση και θέλουμε να είμαστε καλύτεροι επιθετικά και αμυντικά. Να παίζουμε ποδόσφαιρο και να αρέσει στον κόσμο. Υπάρχουν στόχοι στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο πέρυσι φτάσαμε στους 16 του θεσμού, φέτος νομίζω μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Στόχος για την Ευρώπη παρότι ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος, με μεγάλο σεβασμό και με αφορμή το μονό παιχνίδι θα κοιτάξουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Άρα για τη νέα χρονιά οι στόχοι μας είναι συγκεκριμένοι και γι αυτούς θα προσπαθήσουμε”.

Για τις κινήσεις που έχουν γίνει “Είμαστε ευχαριστημένοι από τις κινήσεις μέχρι τώρα. Όλοι είναι χρήσιμοι. Εξαιρετικοί χαρακτήρες και προσωπικότητες. Σιγά σιγά και με τα υπάρχον παιδιά θα δημιουργήσουμε μια ομάδα καλύτεροι από τη νέα χρονιά”.

Για τις απαιτήσεις του ΟΦΗ τη νέα σεζόν: ” Τις απαιτήσεις τις βάζουμε εμείς. Βάζουμε υψηλές προσδοκίες στην ομάδα. Θα στοχεύσουμε καλύτερα πράγματα από την περυσινή χρονιά μέσα από την απόδοση.

Για την προετοιμασία: “Είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους. Το θετικό είναι ότι δεν είχαμε μεγάλο διάλειμμα και σε συνδυασμό με την παραμονή των βασικών είναι ένα μεγάλο κέρδος”.

Για την απουσία του κόσμου: “Γνωρίζουμε όλοι ότι η δυναμική του κόσμου μας δίνει άλλη δύναμη. Φάνηκε και μέσα στην χρονιά μέσα στην έδρα μας σε σχέση με τα εκτός τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει να ζήσουμε με την πραγματικότητα και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Ο κόσμος είναι και πνευματικά μαζί μας και το ξέρουμε. Όλοι μαζί για το καλύτεορ.

Για τη νέα χρονιά και την επιτυχία πέρυσι: “Η πρώτη χρονιά ήρθε με κάτι καλύτερο από τι περιμέναμε. Καλός ήρθε και είναι χαρά για εμάς. Φέτος θα είναι μια χρονιά πρόκληση και θα περιμένουμε με ενδιαφέρον”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook