“Ο ΟΦΗ κάνει γκελ στον Γιακόλις”

Η έγκυρη ιστοσελίδα kerkida.net επαναφέρει το όνομα του Κροάτη μεσοεπιθετικού του ΑΠΟΕΛ Αντόνιο Γιακόλις και αποκαλύπτει την ύπαρξη πρότασης του ΟΦΗ.

 

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός από την Κροατία θέλει να αποχωρήσει από την Κύπρο καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα ενδεκάδας του Ουζουνίδη και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της κυπριακής ιστοσελίδας, ο Γιακόλις έχει δεχτεί πρόταση τόσο από τον Βόλο, όσο και από τον ΟΦΗ με την ομάδα του Μπέου να του προσφέρει υψηλότερο συμβόλαιο και τον ίδιο να θέλει να έρθει στην Κρήτη λόγω προοπτικής και πρότζεκτ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Ο Κροάτης θέλει να έχει βασικό ρόλο στην ομάδα, κάτι που δεν μπορεί εγγυηθεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης, με αποτέλεσμα να προκύπτει θέμα. Το ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε την πλευρά του παίκτη ότι μπορεί να βρει άλλη ομάδα.

Τις προηγούμενες μέρες, επέδειξαν ζεστό ενδιαφέρον τρεις ελληνικές ομάδες για τον Γιάκολις. Ο ΟΦΗ, ο Βόλος και ο Παναιτωλικός. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η προοπτική του ΟΦΗ κάνει… γκελ στον 28χρονο winger, αλλά θα πρέπει να ανεβάσει περισσότερο την πρότασή της η κρητική ομάδα για να γίνει η μεταγραφή. Πολύ καλή η πρόταση του Βόλου, αλλά ψάχνει κάτι καλύτερο ο Γιάκολις.

Επίσης, να σημειωθεί ότι έχει δεχθεί κρούσεις (όχι προτάσεις) και από κάποιες άλλες ομάδες του εξωτερικού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook