Παρουσία Μπούση συνάντηση επτά ΠΑΕ για τα τηλεοπτικά και κοινό μέτωπο!

Ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης και ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ Λεωνίδας Παπαβασιλάκης εκπροσώπησαν τον ΟΦΗ σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα για το φλέγον ζήτημα των τηλεοπτικών της επόμενης χρονιάς και αποφασίστηκε πως δεν θα εγκρίνουν την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος αν δεν εξασφαλιστούν συμβόλαια για όλες τις ομάδες.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε συνάντηση επτά ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ 1 και μεταξύ εκείνων ήταν και ο ΟΦΗ με τον Μιχάλη Μπούση και τον Λεωνίδα Παπαβασιλάκη να εκπροσωπούν τον σύλλογο. Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ήταν οι ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Λαμία, Ξάνθη, Παναιτωλικός και Βόλος όπου συζητήθηκε το τι πρόκειται να γίνει με την τηλεοπτική στέγη των συλλόγων τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση:

Οι ομάδες: ΒΟΛΟΣ – ΛΑΜΙΑ – Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – Ο.Φ.Η. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ –ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Π.Α.Ο.Κ., μετά τη σημερινή συνάντηση αποφάσισαν και δεσμεύθηκαν ότι προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα των ομάδων και η τήρηση του υγιούς ανταγωνισμού στο πρωτάθλημα δεν θα εγκρίνουν την προκήρυξη του επόμενου πρωταθλήματος, σε περίπτωση που δεν εξασφαλιστούν τηλεοπτικά συμβόλαια για το σύνολο των ομάδων της Super League 1. Απώτερη επιδίωξη των ανωτέρω ομάδων είναι από την αγωνιστική περίοδο 2021 – 22 να επανέλθει η Super League σε καθεστώς Κεντρικής Τηλεοπτικής Διαχείρισης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook