Η οικογένεια της Ραφαέλας αποχαιρετάει τον Ανέστη Νάστο: “Το καλό που μας έκανες, να το βρεις απλόχερα”

Ο Ανέστης Νάστος αποχώρησε από τον ΟΦΗ και η οικογένεια της μικρής μας Ραφαέλας τον αποχαιρετάει με μια συγκινητική επιστολή: “Το χαμόγελο που της έδωσες ήταν ένα δώρο ζωής για την Ραφαέλας αλλά και για όλους εμάς”.

Αναλυτικά:

Ένα ακόμα, τελευταίο ευχαριστώ στον Ανέστη

Είναι τόσα πολλά που θέλουμε να σου πούμε γιατί ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να περιγράψουμε όλα όσα έκανες για την Ραφαέλα μας. Ήσουν πάντα δίπλα της, όποτε σε χρειάστηκε και όχι μόνο μπροστά από τις κάμερες αλλά πολύ περισσότερο και πίσω από αυτές.

Ήσουν πάντα δίπλα στην Ραφαέλα και αυτό είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Ο θαυμασμός μας για εσένα θα είναι παντοτινός γιατί κατάφερες και πέτυχες να δώσεις στην Ραφαέλα πολλά κίνητρα για να συνεχίσει να είναι χαμογελαστή αλλά κυρίως να είναι ζωντανή και μαζί μας.

Το χαμόγελο που της πρόσφερες κάθε φορά που ήσασταν μαζί, η ανυπομονησία που είχε να σε συναντήσει ήταν ένα δώρο ζωής για την Ραφαέλα αλλά και για όλους εμάς.

Το μόνο που μπορούμε να σου πούμε είναι ένα μεγάλο και τελευταίο ευχαριστώ μιας και αποχωρείς. Είμαστε όμως σίγουροι πως θα παραμείνεις για πάντα ένας φίλος της Ραφαέλας και πως θα την σκέφτεσαι όπου και αν βρεθείς. Το καλό που μας έκανες ευχόμαστε να το βρεις απλόχερα εσύ και η οικογένεια σου και την χαρά που μας έδωσες να την βρεις πολλαπλάσια.

Η οικογένεια της Ραφαέλας