«Κρύα» ήττα για τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ

Ο ΟΦΗ πλήρωσε δυο γκολ – απειρίας του Περδίκη, και από το πουθενά βρέθηκε να χάνει με 2-0 και να γνωρίζει την ήττα από την ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Σίμος έκανε τις εκπλήξεις του για ένα ακόμα παιχνίδι μέσα στα πλέι οφ ξεκινώντας την ομάδα με 5-4-1, αφού είχε τρομερή εικόνα με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα ο Γουάλι ήταν και πάλι κάτω από τα δοκάρια, με τον Μπολάκη και τον Περδίκη να ξεκινάνε για πρώτη φορά βασικοί μέσα στην χρονιά, ενώ την πεντάδα έκλειναν οι Γιαννούλης, Βαφέας και Μπράουν. Στην μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Ζοάο Βίκτορ, Σταϊκος, Σακόρ και Ναμπί, ενώ μόνος στην επίθεση ήταν ο Μάνος.

Στο παιχνίδι και οι δύο ομάδες άργησαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να μην έχουμε μεγάλες ευκαιρίες στα καρέ των δύο εστιών.

Η πρώτη μεγάλη φάση για την ΑΕΚ έγινε γκολ, αφού στο 19′ ο Ολιβέιρα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Περδίκη και με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-0 για τους “κιτρινόμαυρους”.

Από εκεί και μετά δεν δημιουργήθηκε κάτι αξιόλογο με τον ΟΦΗ να ανεβάζει ρυθμούς και να χάνει ευκαιρία με τον Περδίκη μετά από κόρνερ του Ναμπί.

Η Ένωση πήρε μεγάλο προβάδισμα στο 44′ οταν πέτυχε και δεύτερο γκολ στην δεύτερη φάση της στο ματς. Ο Λιβάγια σέντραρε και ο Σβάρνας με προβολή έκανε το 2-0 που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Γιώργος Σίμος πέρασε στο παιχνίδι τους Μεγιάδο, Νάστο και Φιγκειρέντο με αποτέλεσμα να αλλάξει την εικόνα της αναμέτρησης, κρατώντας αρχικά μπάλα και στην συνέχεια απείλησαν την εστία του Μπάρκα με το σουτ του Μεγιάδο.

Ο ΟΦΗ στο 66′ έφτασε κοντά στο να μειώσει το σκορ, όμως το σουτ του Σακόρ βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι μετά και την επέμβαση του Μπάρκα. Εκτός από αυτό η ομάδα του Σίμου κινδύνεψε να δεχτεί και τρίτο γκολ, όμως το τετ α τετ του Αραούχο έδιωξε ο Γουάλι.

Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε, φάσεις δεν δημιουργήθηκαν στα καρέ των δύο ομάδων με αποτέλεσμα το 2-0 να παραμείνει μέχρι το τέλος.

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook