Δύσκολη αποστολή στο ΟΑΚΑ

Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει σήμερα (21.30 – Live – Athletic Radio 104,2, athleticradio.gr) την ΑΕΚ στην Αθήνα για την 7η αγωνιστική των Πλέϊ οφ.

“Non stop” συνεχίζει ο ΟΦΗ και μετά τον ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σήμερα (21.30 – Live – Athletic Radio 104,2, athleticradio.gr) την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική των Πλέϊ οφ, ενώ το Σάββατο θα υποδεχθεί τον Αρη (11/7, 21.30).

Εκτός έμειναν οι Μαρινάκης και  Νέιρα για λόγους ξεκούρασης όπως και ο τιμωρημένος Κουτρουμπής. Ο Δεληγιαννίδης αν και ξεπέρασε τις στομαχικές διαταραχές, κρίθηκε ανέτοιμος και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Δεν παίζουν και οι Σεμέντο, Τσιλιανίδης Δερμιτζάκης και Φερέϊρα.

Την 20μελή αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Θοδωρής Μίγγος, απαρτίζουν οι:

Σωτηρίου, Γουάλι, Γιαννούλης, Νάστος, Περδίκης, Βαφέας, Braun, Κοροβέσης, Μπολάκης, Στάικος, Σακόρ, Ζοάο, Σουρνάκης, Μργιάδο, Βαζ, Ναμπί, Νοικοκυράκης, Μίγγος, Μάνος,Φιγκεϊρέντο.

Η Κρητική ομάδα αναμένεται να επιστρέψει το μεσημέρι της Πέμπτης (9/7) στο Ηράκλειο.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) θα σφυρίξει το παιχνίδι της Τετάρτης. Βοηθοί του θα είναι οι Κωστάρας (Αιτωλοακαρνανίας) και Δημητριάδης (Μακεδονίας).

Για την ΑΕΚ ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: 

Σε αυτήν βρίσκονται οι:

Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Αραoύχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook