Δεν βγήκε ποτέ στο δεύτερο ημίχρονο και τώρα όλη η χρονιά σε 20 μέρες

Ο ανταγωνιστικός ΟΦΗ του πρώτου ημιχρόνου έδωσε την θέση του σε έναν πολύ κακό γνωρίζοντας την συντριβή από τον ΠΑΟΚ με 4-0.

Το ματς εκ των προτέρων ήταν δύσκολο με τον ΟΦΗ να πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη με αρκετές απουσίες ωστόσο για ένα 45λεπτο ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και κατάφερε να παρουσιάσει μια εξαιρετική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μπράουν έκανε ένα πολύ “χαζό” πέναλτι ανατρέποντας τον Λημνιό με τον Άκπομ στην συνέχεια, παρότι ο Σωτηρίου απέκρουσε την εκτέλεση του Μίσιτς, να κάνει το 1-0. Ο ΟΦΗ είχε μαζευτεί στην περιοχή του, δεν υπήρχε συνοχή ανάμεσα στις γραμμές του και ο ΠΑΟΚ σκόραρε με δεύτερο πέναλτι μετά την ανατροπή του Λάμπρου από τον Γιαννούλη με τον Άκπομ να σκοράρει ξανά.

Στην συνέχεια ήρθαν ακόμα δύο γκολ από τους Λάμπρου και Ντάγκλας Αουγκούστο για το τελικό 4-0 με τον ΟΦΗ να κάνει μια πολύ κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Πλέον, απομένουν τρεις αγωνιστικές και όλη η χρονιά θα παιχτεί κόντρα σε Ατρόμητο, ΑΕΚ και Λαμία. Το ευχάριστο της αγωνιστικής είναι ότι παρά την ήττα του, παρέμεινε έκτος – περιμένοντας βέβαια το αποτέλεσμα του αγώνα του Παναιτωλικού με τον Βόλο που θα γίνει την Δευτέρα.

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook