Νοκ άουτ ο Βαζ για το ματς με τον ΟΦΗ

Χωρίς τον Ρικάρντο Βαζ θα αποχωρήσει η αποστολή του ΟΦΗ για την Θεσσαλονίκη με τον Πορτογάλο εξτρέμ να νιώθει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και να μένει εκτός.

Το δελτίο τύπου του ΟΦΗ

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η, επί κρητικού εδάφους, προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του πρώτου αγώνα των play offs με αντίπαλο τον Άρη (6/6, 21:30).

Ο Ricardo Vaz αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια της σημερινής (4/6) προπόνησης και τέθηκε εκτός αποστολής.

Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Γιάννης Δερμιτζάκης δεν προπονήθηκαν, ενώ ο Felipe Souza ακολούθησε για μια ακόμα ημέρα ατομικό πρόγραμμα.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, άσκηση τεχνικης και ποδοβόλεϊ.

Στην 20μελή αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Παρασκευής (5/6) από το Ηράκλειο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, συμπεριλήφθηκαν οι: Σωτηρίου, Whalley, Γιαννούλης, Νάστος, Κουτρουμπής, Βαφέας, Braun, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Στάικος, Sakor, Victor, Neira, Mellado, Nabi, Νοικοκυράκης, Δεληγιαννίδης, Semedo, Μάνος, Figueiredo.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν το ματς με τον Άρη, θα πραγματοποιηθεί στις 18:15 το απόγευμα της Παρασκευής (5/6) στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook