Χειρουργείο για Δερμιτζάκη – Εκτός ο Κοροβέσης

Χωρίς τον Νίκο Κοροβέση και Γιάννη Δερμιτζάκη συνεχίζει τις προπονήσεις ο ΟΦΗ.

 

Πιο συγκεκριμένα  το πρόβλημα του Κοροβέση δεν είναι τόσο σοβαρό, ωστόσο τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις, αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις και για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε σήμερα το μεσημέρι από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ, να προχωρήσουν άμεσα στην έκχυση, έτσι ώστε να είναι παρών στους αγώνες των play offs.

Παράλληλα για νεαρό τερματοφύλακα το  πρόβλημα στο γόνατο υπήρχε εδώ και καιρό, απλώς προσπαθούσε να το ξεπεράσει χωρίς επέμβαση.

Μετά το διάστημα της καραντίνας όμως, στις προπονήσεις ο ίδιος ένιωθε τον πόνο και σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας και φυσικά με τους γιατρούς  Κουβίδη και Δεσποτάκη και σήμερα αποφασίστηκε να γίνει το καλύτερο δυνατό για την υγεία του ποδοσφαιριστή.

Γι’ αυτό εκτάκτως μπήκε το απόγευμα στο χειρουργείο, έτσι ώστε να μη χαθεί χρόνος και φυσικά για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ:

Ο Νίκος Κοροβέσης υποβλήθηκε εκτάκτως το απόγευμα της Πέμπτης (21/5) σε τοπική έκχυση στους οπίσθιους μηριαίους, λόγω ενός παλαιότερου προβλήματος τραυματισμού και θα μείνει εκτός προπονήσεων το λιγότερο ως το τέλος της εβδομάδας.

Ο Γιάννης Δερμιτζάκης υποβλήθηκε, επίσης εκτάκτως, σε αρθροσκοπική αποκατάσταση κάκωσης μηνίσκου και χόνδρινης βλάβης με την επιστροφή του στις προπονήσεις να υπολογίζεται το λιγότερο σε 4-6 εβδομάδες.