“Κάψτε” τα σενάρια…

Το σενάριο είναι ένα και μοναδικό. Ο ΟΦΗ κερδίζει την Λαμία και “κλείνει” θέση στα πλεϊ οφ, αδιαφορώντας για το τι θα γίνει στα υπόλοιπα ματς της τελευταίας αγωνιστικής.

Το έχουμε πει και γράψει πολλάκις. Το σημαντικό είναι να σε κυνηγάνε στο τέλος του πρωταθλήματος και όχι να κυνηγάς. Και το ακόμα σημαντικότερο είναι να κρίνεται ο στόχος σου σε δικό σου ματς και να εξαρτάται αποκλειστικά από σένα η τύχη σου.

Και τα δύο τα πέτυχε ο ΟΦΗ. Έτσι στο ματς με την Λαμία όλα εξαρτώνται από τον ίδιο. Με νίκη “καθαρίζει” και τελειώνει. Δεν υπάρχει άλλο σενάριο.

Ή αφού υπάρχουν μαθηματικά και άλλα, στην απευκταία περίπτωση, ας… τα κάψει και ας μην μπούμε στην διαδικασία να τα αναφέρουμε καν. Δεν έχει νόημα να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι όταν ο ίδιος με μία νίκη θα πετύχει αυτό που θέλει.

Και να πάνε τα…. ραδιοφωνάκια στον κάλαθο των αχρήστων εκείνη την μέρα. Να τον νοιάζει μόνο το τι θα γίνει στο χορτάρι του “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με προπόνηση, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Τετάρτη (26/2), στις 15:00 και θα είναι ανοικτή μόνο για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook