“Οργώνει” την Ευρώπη ο Γιάννης Σαμαράς για λογαριασμό του ΟΦΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr, o Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ βρίσκεται στο εξωτερικό όπου προετοιμάζει τον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου.

Ο Γιάννης Σαμαράς απουσίαζε από το χθεσινό παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια. Ωστόσο, υπήρχε λόγος καθώς πληροφορίες του athleticradio.gr αναφέρουν ότι ο Γιάννης Σαμαράς απουσιάζει στο εξωτερικό εδώ και αρκετές ημέρες ενώ η παραμονή του στην Ευρώπη θα παραταθεί και τις επόμενες ημέρες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του athleticradio.gr, ο Γιάννης Σαμαράς βρίσκεται εκτός Ελλάδας εδώ και αρκετές ημέρες ενώ θα παραμείνει στο εξωτερικό καθώς σκοπός του είναι να προετοιμάσει από τώρα τον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου. Το ταξίδι του Γιάννη Σαμαρά έχει να κάνει με την πραγματοποίηση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του ΟΦΗ καθώς σκοπός του είναι να παρακολουθήσει υποψήφια αθλητικά κέντρα ενώ δεν αποκλείεται να δει και από κοντά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Σκοπός και στόχος του ταξιδιού του Γιάννη Σαμαρά είναι να τρέξουν όλα τα θέματα που αφορούν την οργάνωση και την προετοιμασία του ΟΦΗ για την επόμενη σεζόν και μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στον Φλεβάρη ωστόσο μια πιθανή συμμετοχή της ομάδας στα πλέι οφ. Εφόσον επιτευχθεί ο στόχος της εισόδου στα πλέι οφ, άρα και της εξασφάλισης ενός ευρωπαϊκού εισιτήριου, αυτομάτως – και ανάλογα με την θέση που θα καταλάβει στην εξάδα – η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.

Κατά συνέπεια, ένας άνθρωπος που βάζει την οργάνωση ως την απόλυτη προτεραιότητα του, θέλει να είναι ο ΟΦΗ πανέτοιμος σε όλα τα επίπεδα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook