Απόλυτος στόχος το “διπλό”

Ο ΟΦΗ κορυφώνει την προετοιμασία του για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη και άπαντες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες που θα κρατήσει την ομάδα στην πρώτη εξάδα.

Η αγωνιστική που μας πέρασε βρήκε τον ΟΦΗ στις θέσεις των Play Off , ωστόσο ο δρόμος ακόμα είναι μεγάλος για την επίτευξη αυτού του στόχου και στον ΟΦΗ φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να τον πετύχουν κερδίζοντας όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούν, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής.

Ο Γιώργος Σίμος και οι συνεργάτες του προετοιμάζουν την ομάδα όσο καλύτερα μπορούν μιας και μιλάμε για ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι όπως είναι αυτό με την Ξάνθη και οι πιθανές απουσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών κάνει την αποστολή ακόμα πιο δύσκολη.

Πιο συγκεκριμένα ο Σεμέντο που χτύπησε στο κεφάλι στο ματς με τον Ολυμπιακό θεωρείται αμφίβολος για την συμμετοχή του, ενώ ο Ναμπί αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα. Στα θετικά είναι πως Τσιλιανίδης, Μάνος έβγαλαν μέρος της προπόνησης της Πέμτπης και όπως όλα δείχνουν θα είναι στην διάθεση του 41χρονου τεχνικού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook