ΟΦΗ το μέλλον σου ανήκει

ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-1

Ο Γιώργος Σίμος ξεκίνησε την ομάδα όπως ακριβώς περιμέναμε με τον Σωτηρίου κάτω από τα δοκάρια και τους Γιαννούλη – Κουτρουμπή στα στόπερ, δεξιά ξεκίνησε ο Μαρινάκης και αριστερά ο Κοροβέσης.
Στην μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Σταϊκος – Μεγιάδο, με ελεύθερο ρόλο τον Νέιρα, δεξιά ξεκίνησε ο Βαζ, αριστερά ο Σεμέντο και στην κορυφή ο Φιγκεϊρέντο.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο στα χέρια τους με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες.

Η πρώτη φάση άνηκε στον Ολυμπιακό με την κεφαλιά του Γκιγιέρμε, ωστόσο η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του Σωτηρίιου. Ο ΟΦΗ απάντησε στις ευκαιρίες με την κορυφαία του όταν ο Σταϊκος βρέθηκε σε εξαιρετική θέση όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Ο ΟΦΗ που στεκόταν εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο και είχε δημιουργήσει μια υπεροχή, δέχτηκε ένα φτηνό γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Γιαννούλης έκανε τραγικό λάθος με τον Ελ Αραμπί να κόβει στον Καμαρά και με πλασέ να κάνει το 1-0.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ μπήκε καλά και έχασε πρώτος ευκαιρία με τον Νέιρα να παίρνει την κεφαλιά,όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω.

Λίγα λεπτά μετά ο ΟΦΗ έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει όμως το φάουλ του Βαζ περασε από όλους και κατέληξε άουτ. Όσο περνούσε η ώρα ο ΟΦΗ ήταν κυρίαρχος μέσα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να δυσκολεύεται να βρει φάσεις στην εστία του Σωτηρίου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κλειστεί στα καρέ τους δεν δημιουργήσαν το παραμικρό στην εστία του Σωτηρίου εκτός από δύο σουτ, ωστόσο ο ΟΦΗ δεν βρήκε την κατάλληλη φάση για να ισοφαρίσει με αποτέλεσμα να γνωρίσει μια άδικη ήττα από δικό του λάθος.

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook