Ήταν ΟΦΗ για 20 λεπτά

Ο ΟΦΗ εμφανίστηκε στην Λαμία για ένα 20λεπτο προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε με ανύπαρκτο πέναλτι και μετά τον τραυματισμό του Ναμπί δεν βγήκε ποτέ στο γήπεδο γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.

Ο Γιώργος Σίμος ξεκίνησε την ομάδα όπως αναμενόταν, αφού και οι έντεκα ποδοσφαιριστές είχαν αφήσει εξαιρετική εικόνα στη νίκη επί της ΑΕΚ στο “Γεντί Κουλέ” την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο ΟΦΗ λοιπόν ξεκίνησε με τους Σωτηρίου, Μαρινάκη, Κοροβέση, Γιαννούλη, Μπράουν στην άμυνα τον Σακόρ με τον Νέιρα στην μεσαία γραμμή, τον Ναμπί σε ελεύθερο ρόλο και τους Τσιλιανίδη και Σεμέντο να είναι στα άκρα και τον Μάνο στην κορυφή της επίθεσης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε νευρικά από τις δύο ομάδες, με τον ΟΦΗ να έχει την κατοχή και την Λαμία να πιέζει ψηλά για να του χαλάσει το παιχνίδι.

Μόλις στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ΟΦΗ στο 9′ ο Μάνος κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Θεοδωρόπουλου, με την βοήθεια και του VAR αφού στην αρχή της φάσης ο επόπτης είχε σταματήσει λανθασμένα τον επιθετικό του ΟΦΗ ως οφσαίντ. Ο Ναμπί το εκτέλεσε και έκανε το 1-0, ωστόσο αποχώρησε τραυματίας μιας και ένιωσε τράβηγμα στην ετκέλεση του.

Στην συνέχεια η Λαμία μπορεί να ανέβασε την πίεση της, αλλά ο ΟΦΗ ήταν αυτός που έχανε ευκαιρίες με τον Νέιρα, τον Μάνο και κορυφαία του Σεμέντο που βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Λαμίας.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο ΟΦΗ θα πάει στο ημίχρονο με το υπέρ του 1-0, ο Γκοντζίλας ανακαλύπτει πέναλτι εις βάρος της ομάδας του Γιώργου Σίμου σε μαρκάρισμα του Κοροβέση πάνω στον Βασιλόγιαννη, με τον Τουράμ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να κάνει το 1-1 που ήταν και το τελικό στα πρώτα σαρανταπέντε λεπτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ δεν μπήκε καθόλου καλά στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα η Λαμία να έχει ένα εκρητικό δεκάλεπτο που πίεζε στα καρέ του Σωτηρίου χωρίς ωστόσο να πετύχει κάτι σημαντικό.

Ότι δεν κατάφερε στο καλό της δεκάλεπτο, το πέτυχε στο 60′ όταν από την αδράνεια της άμυνας ο Δημούτσος μέσα από την περιοχή έστειλε ανενόχλητος την μπάλα στα δίχτυα του Σωτηρίου κάνοντας έτσι την ανατροπή.

Το σοβαρό πρόβλημα του ΟΦΗ στην μεσαία γραμμή και στο να κρατήσει μπάλα στην επανάληψη δεν τον άφησε να πιέσει και να δημιουργήσει ευκαιρίες για το 2-2, παλεύοντας παράλληλα μην δεχτεί και τρίτο γκολ, μιας και η Λαμία συνέχειζε να πιέζει.

Ο Γιώργος Σίμος άλλαξε το σύστημα στο τελευταίο δεκάλεπτο έπαιξε επιθετικά με 3-5-2 με Φιγκεϊρέντο και Μάνο στην κορυφή, ομως και πάλι παρότι πήρε την κατοχή δεν δημιουργήθηκε κάτι σημαντικό στα καρέ του Θεοδωρόπουλου, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί το ματς 2-1.

Δείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook