Πάλεψε όσο μπορούσε, δεν σκόραρε, δεν έβγαλε φάσεις και το πλήρωσε

To πάλεψε, το ήθελε με την ψυχή του αλλά δεν μπορούσε ο ΟΦΗ πληρώνοντας την αναιμική επιθετική του γραμμή γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ.

Ο ΟΦΗ δεν μπήκε αρκετά καλά στο γήπεδο, δίνοντας χώρο στον ΠΑΟΚ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς βέβαια να δημιουργήσει κάτι σημαντικό στα καρέ του Σωτηρίου. Από το 10′ και μετά ο ΟΦΗ έβγαλε αντίδραση κράτησε μπάλα στην μεσαία γραμμή και δημιούργησε την πρώτη του ευκαιρία με το σουτ του Σεμέντο,όμως ο Ζίβκοβιτς έδιωξε. Κάτι ανάλογο έγινε και με την περίπτωση του Ναμπί. Ο ρυθμός ήταν τρομερός με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά και να ψάχνουν το γκολ με αρκετές μονομαχίες στην μεσαία γραμμή, ωστόσο το καλό για τον ΟΦΗ ήταν ότι ο Σωτηρίου ήταν σε φανταστική ημέρα βγάζοντας τρεις εξαιρετικές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Ελ Καντουρί, Λημνιού και Μπίσεσβαρ κρατώντας το μηδέν στα πρώτα 45 λεπτά.

Με την εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά δεν δημιούργησαν κάτι σημαντικό στις δύο εστίες. Στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία ο ΠΑΟΚ πέτυχε το γκολ με τον Μίσιτς να πιάνει ένα εντυπωσιακό σουτ κια να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σωτηρίου. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράση μετά το γκολ, όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο μέχρι το 75ο λεπτό. Όσο περνούσε η ώρα ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να βγάλει φάση, εν αντιθέση με τον ΠΑΟΚ που έχασε τεράστιες ευκαιρίες με Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ και Άκπομ, όμως ο Σωτηρίου κρατούσε στο ματς τον ΟΦΗ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΟΦΗ ανέβασε στροφές και έχασε ευκαιρία με τον Μάνο στο 82, όμως το σουτ πέρασε άουτ.

Μπείτε στο LIVE CENTER

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook