ΑΕΛ – ΟΦΗ 3-2: Αυτοκτόνησε ο ΟΦΗ στην Λάρισα

Ιδανικός αυτόχειρας ο ΟΦΗ στην Λάρισα που αν και βρέθηκε να προηγείται με 0-2 κατάφερε να χάσει από την ΑΕΛ παρουσιάζοντας μια νωθρή εικόνα που συνδυάστηκε με παθητικό ρόλο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Ένα παιχνίδι που φαινόταν δικό του ο ΟΦΗ, το έχασε αν και προηγήθηκε με 2-0 στο όγδοο λεπτό παρουσιάζοντας μια μέτρια έως κακή εικόνα στην συνέχεια και παρουσιάζοντας μια παθητική εικόνα, για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, γνωρίζοντας την ήττα από την Λάρισα που ανέτρεψε το σκορ παίρνοντας δίκαια τη νίκη.

Η εικόνα του ΟΦΗ δεν είχε καμία σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια παρουσιάζοντας ένα παθητικό πρόσωπο δίνοντας χώρο και δρόμο στην Λάρισα που σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ήταν στην επίθεση με τους παίκτες του Γιώργου Σίμου να μην μπορέσουν όχι μόνο να κυκλοφορήσουν την μπάλα αλλά να μην την έχουν καν στην κατοχή τους.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε μαγικά το σημερινό παιχνίδι αφού μόλις στην πρώτη του ευκαιρία κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, όταν Γουάλι, με βολέ βρήκε τον Σεμέντο και αυτός με φανταστικό βολε έκανε το 1-0. Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου δεν σταμάτησαν εκεί, αφού λίγα λεπτά μετά ο Τσιλιανίδης με φανταστική ατομική ενέργεια έκανε το 2-0 με υποδειγματικό πλασέ μέσα από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι εντέδρασαν άμεσα και ξανά μπήκαν στο παιχνίδι, όταν ο Μόρας μετά από φάουλ βρέθηκε στο πρώτο δοκάρι και με προβολή έκανε το 2-1. Ο ΟΦΗ έδωσε χώρο στην Λάρισα η οποία απείλησε την εστία του Γουάλι αρκετές, φορές στέλνοντας μάλιστα την μπάλα στα δίχτυα δύο φορές με Ουάρντα και Λούλιτς, όμως και τα δύο σωστά ακυρώθηκαν ως οφσαιντ.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΟΦΗ να κρατάει ένα σημαντικό προβάδισμα στην έδρα της Λάρισας.

Στην επανάληψη η Λάρισα είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο ο ΟΦΗ την κρατούσε μακριά από την εστία του χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα κρατώντας το 1-2 με ευκολία. Όσο περνούσε η ώρα η ομάδα του Γιώργου Σίμου άφηνε χώρο στην Λάρισα και αυτή κατάφερε με αρκετή δόση τύχης να φέρει το ματς στα ίσα όταν ο Μιλοσάβλιεβιτς σουταρε η μπάλα κόντραρε στον Γιαννούλη άλλαξε πορεία και πήγε στα δίχτυα.

Σαν να μην έφτανε αυτό η Λάρισα έκανε την ολικη ανατροπή στο 78΄όταν ο Ουάρντα βρήκε τον Ντάουντα και αυτός με πλασέ έκανε το 3-2.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook