Πλήρης συντριβή στο Φάληρο!

Ένας ΟΦΗ που τα παράτησε μετά το 1-0 κάνοντας πάλι τραγικά λάθη γνώρισε βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό με 5-1.

Ο ΟΦΗ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε μόλις στο πρώτο λεπτό να απειλήσει δύο φορές την εστία του Σα με τον Ναμπί και τον Βαζ, όμως στην μια περίπτωση η μπάλα πέρασε λίγο έξω και στην άλλη ο πορτιέρο των “ερυθρόλευκων” μπλόκαρε την μπάλα.

Όσο περνούσε η ώρα ο ΟΦΗ έλεγχε το παιχνίδι και είχε την κατοχή της μπάλας μη αφήνοντας τον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του. Όλα άλλαξαν όταν μετά από αδράνεια του Μπράουν ο Μασούρας με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα του Ποντένσε κάνοντας το 1-0.

Από εκεί και μετά ο ΟΦΗ έχασε τον ρυθμό του και με ένα νέο λάθος στο χώρο του κέντρου δέχτηκε και το δεύτερο τέρμα με τον Φορτούνη να δίνει έτοιμο γκολ στον Χασάν με τον τελευταίο να πλασάρει και να νικάει τον Στρέζο κάνοντας το 2-0.

Οι “ερυθρόλευκοι” πήραν ψυχολογία από εκεί και μετά και κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο γκολ, όταν ο Ποντένσε έβγαλε σέντρα και ο Φορτούνης ανενόχλητος έκανε το 3-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη με το “καλημέρα” ο Ολυμπιακός πέτυχε και τέταρτο γκολ με προβολή του Χασάν, μετά από σέντρα του Τσιμίκα. Ο ΟΦΗ πέτυχε το γκολ μειώνοντας στο σκορ με τον Ναμπί να προσποιείται και με όμορφο σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σα.

Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός πέτυχε και πέμπτο γκολ, μετά από λάθος εκτίμηση του Στρέζου ο Χασάν σε κενή εστία έκανε το 5-1 πετυχαίνοντας χατ – τρικ.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και έτσι ο ΟΦΗ πλέον στρέφει την προσοχή του στα τρία παιχνίδια που έρχονται με Λάρισα Απόλλων Σμύρνης και Λεβαδειακό που είναι όλη η χρονιά.

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook