Με πίστη και αισιοδοξία “φουλάρει” για Φάληρο

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και άπαντες έχουν την πεποίθηση για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει συνέχεια στην εντυπωσιακή πορεία της ομάδας.

Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου μέσα στην εβδομάδα προετοιμάστηκαν κατάλληλα για την αναμέτρηση και άπαντες θέλουν να αποδείξουν ότι φέτος η ομάδα είναι έτοιμη για το βήμα παραπάνω κόντρα σε μια ομάδα που στην έδρα της χάνει δύσκολα.

Ο 41χρονος τεχνικός έχει ένα ευχάριστο πονοκέφαλο, αφού πέραν του Δεληγιαννίδη, όλοι οι άλλοι είναι κανονικά στην διάθεση του και θα μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Μάλιστα ο τεχνικός του ΟΦΗ αμέσως μετά την σημερινή προπόνηση αναμένεται να βγάλει και τους… εκλεκτούς για την αναμέτρηση στο “Καραϊσκάκης”.

Στον ΟΦΗ έχουν την ψυχολογία και θέλουν να κάνουν αρχικά μια καλή εμφάνιση, όπως έχουν συνηθίσει στις αρχές του πρωταθλήματος και στην συνέχεια να διεκδικήσουν ότι μπορούν από το παιχνίδι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάνε χωρίς άγχος αφού δεν έχουν να χάσουν τίποτα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook