«Γκρέμιο και Ιντερνασιονάλ για Γκιγιέρμε»

Ο Γκιγιέρμε είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες του Ολυμπιακού, με τον Βραζιλιάνο χαφ να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, κερδίζοντας εύσημα του Πέδρο Μαρτίνς και το ζεστό χειροκρότημα των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων. Οι συμπατριώτες του παρακολουθούν την εξέλιξή του στο μεγάλο λιμάνι, με τον Βραζιλιάνο δημοσιογράφο του ESPN, Ζόρζε Νίκολα, να αναφέρει ότι […]

Ο Γκιγιέρμε είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες του Ολυμπιακού, με τον Βραζιλιάνο χαφ να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, κερδίζοντας εύσημα του Πέδρο Μαρτίνς και το ζεστό χειροκρότημα των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων.

Οι συμπατριώτες του παρακολουθούν την εξέλιξή του στο μεγάλο λιμάνι, με τον Βραζιλιάνο δημοσιογράφο του ESPN, Ζόρζε Νίκολα, να αναφέρει ότι οι Γκρέμιο και Ιντερνασιονάλ έχουν βάλει ξανά στην λίστα τους το όνομα του Βραζιλιάνου χαφ του Ολυμπιακού και μάλιστα δεν αποκλείεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο να κινηθούν για την απόκτησή του.

Οποια ομάδα, πάντως, επιθυμεί την απόκτηση του Γκιγιέρμε θα πρέπει να ικανοποιήσει τον Ολυμπιακό, με τον οποίο ο Βραζιλιάνος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το Ιούνιο του 2021. Ο χαφ των Πειραιωτών μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια με την ερυθρόλευκη φανέλα, έχοντας 3 γκολ σε 1.163 λεπτά συμμετοχής.

Είναι ένας από τους παίκτες – κλειδιά στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού και ο Πέδρο Μαρτίνς τον εμπιστεύεται απόλυτα, με τον Γκιγιέρμε να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και να βγάζει ασπροπρόσωπο τον Πορτογάλο τεχνικό των Πειραιωτών.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook