“Τζάμπα” ήττα για τον ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ είχε δοκάρια, έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες αλλά δεν είχε τύχη και ευστοχία γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον Βόλο.

Ο Βόλος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο 3ο λεπτό είχε δημιουργήσει καταστάσεις στα καρέ του Σωτηρίου, ωστόσο οι παίκτες του Γιώργου Σίμου άμεσα ισορρόπησαν και έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Μάνο που βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, όμως το πλασέ του δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Βόλος και πάλι μετά από τα λάθη του ΟΦΗ απείλησε την εστία του Σωτηρίου με αποκορύφωμα το δοκάρι αλλά και η κεφαλιά του Μυστακίδη. Από εκεί και μετά ο ΟΦΗ έχασε μια ακόμα ευκαιρία στις καθυστερήσεις με τον Μάνο να αστοχεί και πάλι από πλεονεκτική θέση. Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ, ωστόσο είχαν 11 ευκαιρίες η κάθε μια για γκολ!

Η επανάληψη δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο ημίχρονο αφού και οι δύο ομάδες έκαναν αρκετά λάθη στο χώρο του κέντρου, ενώ οι μονομαχίες στο χώρο του κέντρου ήταν περισσότερες.

Με την αλλαγή του Φιγκειρέντο ο ΟΦΗ πήρε τα πάνω του και έχασε τεράστιες ευκαιρίες με τον Βραζιλιάνο με αποκορύφωμα το δοκάρι. Κόντρα στην ροή της αναμέτρησης ο Βόλος μετά από το λάθος του Νέιρα στο κέντρο κατάφερε να πάρει το προβάδισμα όταν ο Τόρες σούταρε έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία αμέσως μετά το γκολ, όταν ο Τσιλιανίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Νέιρα με το κεφάλη έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Από εκεί και μετά πίεσαν οι φιλοξενούμενοι όμως το τελικό σκορ δεν άλλαξε με τον ΟΦΗ να γνωρίζει την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook