Το “εξπρές ΟΦΗ” συνεχίζει ασταμάτητο!

Με το τρομερό δίδυμο των Μάνου, Τσιλιανίδη να τον οδηγεί για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, σκοράρουν και οι δύο – ο δεύτερος είναι στην ασίστ στο 1-0, ο ΟΦΗ συνεχίζει την νικηφόρα πορεία του κερδίζοντας και τον Παναιτωλικό με 3-1.

Ήταν το ματς – γιορτή, ήταν το παιχνίδι ο κόσμος του ΟΦΗ περίμενε να τον δει ξανά μέσα στο σπίτι του για τέσσερις ολόκληρους μήνες και τελικά η αναμονή άξιζε. Ο ΟΦΗ κέρδισε τον Παναιτωλικό με 3-1, δίχως να χρειαστεί να πιάσει μεγάλα στάνταρ αφού δεν ήταν η ομάδα που μας είχε συνηθίσει στα πρώτα δύο παιχνίδια, όμως Τσιλιανίδης και Μάνος με τα γκολ τους “καθάρισαν” την υπόθεση τρίποντο.

Ο ΟΦΗ στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς όχι μόνο πήρε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα αλλά και κατάφερε, με το καλημέρα, να υπερασπιστεί την έδρα του που πρέπει να αποτελέσει και τον οδηγό για την φετινή σεζόν.

Μετά από τρεις αγωνιστικές, ο ΟΦΗ παίρνει το μάξιμουμ, κατά 90%, συνεχίζει με 7 βαθμούς και πλέον μπροστά του έχει μια τριάδα αγώνων όπου μπορεί να τους κερδίσει όλους κόντρα σε Βόλο, Αστέρα Τρίπολης, Πανιώνιο.

Ο ΟΦΗ είχε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε ευκαιρία με τον Μάνο, όμως από εκεί και μετά δεν είχε την τελική πάσα για να απειλήει την εστία του Κνέτ. Από το 28ο λεπτό ο ΟΦΗ έπαιζε με παίκτη παραπάνω όταν ο Μιμίτο πήρε απευθείας κόκκινη για την επικίνδυνη προβολή πάνω στον Νέιρα. Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου δεν μπόρεσε να το ελέγξει αυτό και έτσι άφησε το πρώτο μέρος να περάσει χωρίς φάση και γκολ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι και στο 54ο λεπτό μετά από σουτ του Σεμέντο ο Τσιλιανίδης στην επαναφορά και σε κενή εστία έκανε το 1-0 βάζοντας φωτιά στο “Γεντι Κουλέ”. Ο ΟΦΗ είχε την ψυχολογία και μέσα σε 7 λεπτά πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον “killer” Μάνο να σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Όμως το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει με τον Παναιτωλικό να μειώνει λίγα λεπτά μετά με τον Μοράν που είχε περάσει ως αλλαγή μετά από αδράνεια στην άμυνα. Ο ΟΦΗ στο 75ο λεπτό είχε τεράστια ευκαιρία να τελειώσει το ματς με τον Ναμπί όμως το πλασέ του το σταμάτησε ο Κνέτ που χτύπησε στην φάση και βγήκε και αλλαγή.

Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε ο ΟΦΗ έλεγχε το παιχνίδι και με τον “Τσίλια” έκανε το 3-1 πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ, τελειώνοντας την υπόθεση νίκη, αφού το τελευταίο σφύριγμα του Καραντώνη δεν είχε άλλες συγκινήσεις.

Mπείτε στο LIVE CENTER

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook