Σε συζητήσεις με Πλατανιά ο Μπολάκης – Εκτός πλάνων ο Σάσι

Δύο παίκτες εδώ και αρκετό καιρό έχουν ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζονται για το υπόλοιπο της σεζόν, με τους δύο παίκτες να ψάχνουν την χρυσή τομή.

Ας ξεκινήσουμε με το θέμα Μπολάκη. Ο νεαρός μπακ που έβγαλε ολόκληρη την προετοιμασία με τον ΟΦΗ και σε Ολλανδία και Κρήτη φαίνεται να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα του Πλατανιά και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες – ημέρες να έχουμε εξελίξεις στο θέμα αυτό.

Ο Μανώλης Μπολάκης από τι φαίνεται δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Γιώργου Σίμου και ο 24χρονος μπακ εφόσον τα βρει με τον Πλατανιά θα μετακομίσει στα Χανιά, αλλιώς θα παραμείνει στον ΟΦΗ.

Από την άλλη ο Τυνήσιος μεσοεπιθετικός έκανε τις τελευταίες αγωνιστικές της περασμένης σεζόν εντυπωσιακές εμφανίσεις με την φανέλα της ομάδας, πετυχαίνοντας και κρίσιμα γκολ σε ΟΑΚΑ και Περιστέρι, ωστόσο φέτος ο ΟΦΗ έχει αρκετούς παίκτες στην γραμμή κρούσης με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στα πλάνα του 41χρονου τεχνικού για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Έτσι ο Τυνήσιος που έχει ενημερωθεί εδώ και αρκετό καιρό ότι δεν υπολογίζεται θα προσπαθήσει να βρει την χρυσή τομή μέχρι το Σάββατο για να αποχωρήσει από την ομάδα αλλιώς θα παραμείνει στο ρόστερ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook