Τέλος ο Σαλίμι για τον ΟΦΗ λόγω βίζας και… Ιράν

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule από το Ιράν, Σαλίμι ήταν και πάει καθώς η υπόθεση του 23χρονου στόπερ δεν προχωράει οριστικά.

Ο πρώτος στόχος για το κέντρο της άμυνας του ΟΦΗ αποτελεί παρελθόν. Παρότι ο ΟΦΗ προσπαθούσε εναγωνίως να τον φέρει στην Ελλάδα, έχοντας συμφωνήσει προφορικά μαζί του με τον παίκτη να είναι διατεθειμένος να πληρώσει ο ίδιος την ρήτρα και να φύγει από την πατρίδα του, τελικά η υπόθεση απόκτησης του “ναυάγησε” οριστικά.

Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule από το Ιράν αναφέρουν πως δύο είναι οι βασικοί λόγοι που η μεταγραφή του Ιμάν Σαλίμι δεν προχώρησε: Ο ένας είναι ότι το εμπόδιο της βίζας φάνηκε αξεπέραστο παρότι ο ΟΦΗ είχε κινήσει τις διαδικασίες εδώ και δύο εβδομάδες, έχοντας στείλει μάλιστα τον ίδιο τον παίκτη στο προξενείο της Ελλάδας στην Τεχεράνη προκειμένου να επισπευσθούν οι ενέργειες. Τελικά η διαδικασία αποδείχθηκε πολύ πιο χρονοβόρα από ότι αναμενόταν καθώς υπό την πίεση του χρόνου, εάν ο παίκτης έπαιρνε την βίζα – μετά τις 31 Αυγούστου – θα έμενε χωρίς ομάδα για τους επόμενους έξι μήνες. Το δεύτερο και κυριότερο εμπόδιο ήταν η συμπεριφορά της Τράκτορ απέναντι στον παίκτη. Οι πληροφορίες του Gentikoule από το Ιράν αναφέρουν ότι λόγω των στενών σχέσεων που υπάρχουν ανάμεσα στον σύλλογο και την Π.Ο. του Ιράν, μπήκαν στην μέση εμπόδια που αφορούσαν το μέλλον του Σαλίμι σε διεθνές επίπεδο αλλά και σε εκείνο της παρουσίας του στην Εθνική ομάδα. Παρότι ο ΟΦΗ πίεσε αρκετά και ήταν διατεθειμένος να πληρώσει την ρήτρα του, μέσω του ίδιου του ποδοσφαιριστή, οι ενέργειες της Τράκτορ έπιασαν τόπο με αποτέλεσμα ο 23χρονος να είναι, επί της ουσίας, δέσμιος της ομάδας του.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως δεν είχαν καμία απολύτως βάση τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας στο Ιράν και τα οποία ανέφεραν πως ο παίκτης υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Τράκτορ αφού κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή αλλά και από τις πληροφορίες του Gentikoule που προέρχονται από την χώρα της Ασίας.

Στο δια ταύτα τώρα: Ο ΟΦΗ “έφαγε” όλο τον Αύγουστο έχοντας ως βασικό στόχο για το κέντρο της άμυνας τον Ιμάν Σαλίμι και τέσσερις ημέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, με τα χρονικά περιθώρια να έχουν ήδη στενέψει αρκετά, καλείται να βρει δύο στόπερ πρώτης γραμμής που θα πλαισιώσουν την ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook