Όρθιος στην Θεσσαλονίκη ο ΟΦΗ – το πρώτο 45λεπτο άφησε υποσχέσεις

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε, έκανε ένα τρομερό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όμως εμφανίστηκε κακός αλλά και τυχερός μένοντας στο 1-1 και ξεκίνησε με χρυσό βαθμό.

Ο ΟΦΗ ήταν φανταστικός στο πρώτο ημίχρονο πίεζε ψηλά τον Άρη είχε κλείσει τους χώρους και αν εξαιρέσουμε το 10ο λεπτό το δοκάρι του Μαρτίνεθ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Στο 18ο λεπτό ο ΟΦΗ πήρε το προβάδισμα στο σκορ, όταν οι παίκτες του Γιώργου Σίμου συνεργάστηκαν υποδειγματικά και ο Μεγιάδο με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-1.

Από εκεί και μετά η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω ωστόσο δεν δημιουργήθηκαν μεγάλες ευκαιρίες στις δύο εστίες.
Στην επανάληψη ο Άρης από την αρχή πάτησε το… γκάζι και απειλούσε συνεχώς με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να κλειστει στα καρέ του και να μην μπορεί να βγάλει φάσεις.

Ο Άρης είχε ακόμα ένα δοκάρι και στο δεύτερο μέρος αλλά και χαμένο πέναλτι με τον Ντιγκινί. Εκεί άπαντες πίστεψαν ότι ο θεός ήταν με το μέρος του ΟΦΗ και θα έπαιρνε τη νίκη, ωστόσο οι ίδιοι οι παίκτες “χάρισαν” το γκολ στον Άρη και στον Σάσα ο οποίος σούταρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Από εκεί και μετά ο Άρης έβγαλε πίεση και ο ΟΦΗ στην κόντρα επίθεση προσπάθησε να πετύχει το γκολ χωρίς να πετύχει κάτι με αποτέλεσμα το τελευταίο σφύριγμα του Μανούχου να βρει τις δύο ομα΄δες ισόπαλες.

Είναι ένα καλό ξεκίνημα για τον ΟΦΗ αφού είναι μια δύσκολη έδρα που δύσκολα θα μπορέσει άλλη ομάδα να πάρει αποτέλεσμα.

Μπείτε στο LIVE CENTER