Πληρώνει ο Σαλίμι την Τράκτορ για να έρθει στον ΟΦΗ!

Δείχνοντας πόσο πολύ θέλει να έρθει στον ΟΦΗ, ο Ιρανός στόπερ θα πληρώσει ο ίδιος την ρήτρα προκειμένου να απελευθερωθεί από την Τράκτορ.

Τον τρόπο να ξεπεράσουν την γραφειοκρατία του Ιράν βρήκαν στον ΟΦΗ και αυτό θα γίνει μέσω του ίδιου του Ιμάν Σαλίμι. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός θα πληρώσει από την τσέπη του την ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του προκειμένου να αποδεσμευτεί από την Τράκτορ και να έρθει στον ΟΦΗ καθώς ο ίδιος έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα. Πλέον, από την στιγμή που ξεπεράστηκε και το θέμα του buy out του συμβολαίου του Ιμάν Σαλίμι, το τελευταίο εμπόδιο που απομένει για να ξεπεραστεί και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΟΦΗ είναι η έκδοση βίζας προκειμένου να φύγει από το Ιράν και να έρθει στο Ηράκλειο.

Το ελληνικό προξενείο ζητάει βίζα για τον παίκτη, αλλά πρέπει να εγκριθεί από τις 28 χώρες μέλη της Ε.Ε. Αυτή η διαδικασία συνήθως παίρνει το λιγότερο 5 – 7 εργάσιμες μέρες. Έχει ήδη γίνει το αίτημα και στον ΟΦΗ περιμένουν την απάντηση της Ε.Ε. προκειμένου ο παίκτης να βγάλει την βίζα και να φύγει από το Ιράν. Πάντως, παρότι έχουν απομείνει 10 ημέρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, στον ΟΦΗ υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα ξεπεραστεί και αυτό το εμπόδιο και ο Σαλίμι θα φορέσει τα “ασπρόμαυρα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook