Είτε Σάββατο, είτε Κυριακή το ίδιο και το αυτό

O ΟΦΗ θα μάθει οριστικά σήμερα το ποτε θα παίξει στην Θεσσαλονίκη με τον Αρη, με τον στόχο πάντως για θετικό ξεκίνημα να είναι ο ίδιος ανεξάρτητα από την μέρα που θα γίνει το ματς.

Το ματς με τον Αρη για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1 ορίστηκε για την προσεχή Κυριακή στις 21.00 στην Θεσσαλονίκη, αλλά είναι άγνωστο αν θα γίνει τελικά τότε. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι όλα θα αποσαφηνιστούν στο σημερινό Δ.Σ της Λίγκας αφού σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, το ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός, που είναι να γίνει το Σάββατο (24/8),θα μεταφερθεί για την Κυριακή (25/8), μιας και ο “Δικέφαλος “παίζει την Πέμπτη (22/8) με την Σλόβαν στη Μπρατισλάβα για τα playoffs του Europa League.

Αυτό θα φέρει αλλαγή  στο Άρης – ΟΦΗ, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή και θα πάει μια μέρα πίσω, αφού η αστυνομία δεν εγγυάται την ασφάλεια με εντός έδρας ματς την ίδια ημέρα για τους δυο συμπολίτες. Έτσι, οι “κίτρινοι” θα παίξουν μια ημέρα νωρίτερα, αφού δεν έχουν πλέον ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Φυσικά υπάρχει και το ενδεχόμενο να μεταφερθεί όλο το Πρόγραμμα της πρεμιέρας σε άλλη ημερομηνία, αν δεν βρεθεί λύση με τα Τηλεοπτικά των ομάδων.

Όποτε και να γίνει πάντως το ματς, ο στόχος για θετικό ξεκίνημα είναι ο ίδιος για την Κρητική ομάδα. 

Εντωμεταξύ, στην προπόνηση Δευτέρας συμμετείχαν κανονικά οι Μεγιάδο και Ναμπί, οι οποίοι ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που ένιωσαν μετά το φιλικό παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη.

Αντίθετα, ο Σακόρ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω του γνωστού προβλήματος στον τετρακέφαλο.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Τρίτη (20/8), στις 18:00 το απόγευμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook