Συμφώνησε με Σαλίμι – Πληρώνει την ρήτρα στην Τράκτορ ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ όπως σας είχε ενημερώσει εδώ και καιρό το Gentikoule.gr δεν έχει αφήσει την περίπτωση του Ιρανού στόπερ και πλέον έχει έρθει σε συμφωνία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ενώ ενημέρωσε την Τράκτορ ότι θα κάνει χρήση του by out του παίκτη.

Από την πρώτη στιγμή ο ΟΦΗ είχε τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ως πρώτο στόχο για το κέντρο της άμυνας και φαίνεται πως η υπόθεση πάει να πάρει θετική τροπή, αφού οι άνθρωποι της ομάδας συμφώνησαν με τον Σαλίμι, ενώ στις επαφές που έχουν με την ομάδα του οι άνθρωποι του ΟΦΗ  εξέφρασαν την πρόθεση τους να πληρώσουν την ρήτρα με σκοπό να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή του.

Στον ΟΦΗ πάντως υπάρχουν ακόμα δύο “εμπόδια” προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και ο Ιρανός στόπερ έρθει στην Κρήτη. Το πρώτο είναι το γεγονός ότι υπάρχει εμπάργκο από την Ευρώπη στα εμβάσματα με το Ιράν με τον ΟΦΗ να ψάχνει εδώ και μέρες τρόπο για να πληρώσει την ρήτρα του ποδοσφαιριστή, ενώ το δεύτερο έχει να κάνει με την βίζα του Σαλίμι. Όπως γνωρίζουμε σε τέτοιες περιοχές είναι μια χρονοβόρα διαδικασία με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν κάνει ήδη τις απαραίτητες κινήσεις που απαιτούνται και άμεσα ελπίζουν να προχωρήσει το θέμα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook